Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštre kazne

Uefa donijela odluku o prekinutom susretu Crne Gore i Rusije, evo tko je kažnjen!

Crna Gora
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.04.2015.
u 18:29

Danas je na službenim stranicama krovne europske nogometne organizacije objavljeno da je susret registriran rezultatom 3:0 za Rusiju

Uefa je donijela odluku o kaznama za kvalifikacijski susret između Crne Gore i Rusije koji je prekinut u 67. minuti nakon niza incidenata koji su se dogodili. Sve je krenulo već u prvoj minuti kada je gostujući vratar Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu, ali se susret nastavio. Međutim, kao što smo već spomenuli, nije se odigrao do kraja.

Danas je na službenim stranicama krovne europske nogometne organizacije objavljeno da je susret registriran rezultatom 3:0 za Rusiju, a Crna Gora dvije će sljedeće utakmice odigrati pred praznim tribinama. Uz to, crnogorski savez mora platiti 50 tisuća eura.

No, kažnjen je i ruski savez koji će morati platiti 25 tisuća eura zbog nedoličnog ponašanja njihovih navijača

Nakon ove odluke na vrhu ljestvice skupine G je Austrija sa 13 bodova, slijedi Švedska s devet, Rusija je treća s osam, a Crna Gora četvrta s pet bodova. Iza nje su još Lihtenštajn s četiri i Moldavija s jednim bodom.

>>Akinfejev zaboravio incident: Nije se dogodilo ništa strašno u Podgorici

>>Objavljena snimka na kojoj se vidi tko baca baklju na vratara Rusije

>>Evo što je o incidentu rekao crnogorski navijač koji je bakljom pogodio vratara

>>Huligani nisu odustali, nakon golmana pogodili i igrača Rusije, utakmica je prekinuta!

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:06 08.04.2015.

super balkansku bagru dalje od sporta,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije