Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINCELJ SJAJAN

Lokomotiva nakon penala osvojila turnir limača!

Limači turnir
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/118
07.09.2014.
u 17:50

Posebno je raspoložen bio vratar Lokomotive Dominik Vincelj koji je kod izvođenja penala obranio jedan udarac i donio trofej svojoj momčadi.

Nogometaši Lokomotive pobjednici su prvog turnira za limače koje se na terenima NK Španskog danas odigrao u organizaciji Večernjeg lista i tjednika Max!.

Lokosi su u uzbudljivom finalu nakon kaznenih udaraca svladali Špansko. Regularni dio je završio bez pogodaka, ali uz pregršt prilika. Posebno je raspoložen bio vratar Lokomotive Dominik Vincelj koji je kod izvođenja penala obranio jedan udarac i donio trofej svojoj momčadi.

Za Lokomotivu su igrali: Dominik Vincelj, Blaž Petriško, Dominik Vincelj, Matej Markanović, Karlo Ostojić, Jako Pavlić, Marko Orešković, Tin Karaga, Tino Levec, Franko Pavlić, Marko Batur, Adam Vučica, Dominik Kotak, Luka Kljaić, Lukas Primorac, Antonio Škorić, Marko Čavlina

Boje Španskog su branili: Lovro Nakić, Damjan Zec, Maro Vrdoljak, Josip Kranželić, Roko Bakić, Sven Pintarić, Domagoj Čale, Kristijan Čabrajić, Krešimir Kantolić, Noa Hrenar.

Špansko bolje od Dubrave, Lokomotiva od Bistre

Špansko je u polufinalu bilo bolje od Dubrave s 5:0. Odličnu utakmicu odigrao je Čabrajić koji je postigao tri gola, dok je dva zabio Pintarić.

U drugom polufinalu je Lokomotiva s 2:0 svladala Bistru golovima Pavlića i Batura.

U utakmici za treće mjesto Bistra je s 3:0 bila bolja od Dubrave. Dva je gola postigao Vito Šuljić dok je jednog postigao Tomislav Prša.

Četvrtfinale:
Špansko - Špansko II 11:0
Dubrava - Naftaš 1:0
Lokomotiva - Varteks 1:0
Bistra - Segesta 5:1

Skupina A:
Varteks Foteks 3:0
Trnje - Špansko 0:4
Varteks Foteks - Špansko 1:1
Trnje - Utrine 0:0
Varteks Foteks - Trnje 4:1
Špansko - Utrine 11:0

Skupina B:
OŠ Dinamo - Zagreb 4:1
Segesta - Dubrava 1:1
OŠ Dinamo 0:1
Segesta - Zagreb 2:0
OŠ Dinamo - Dubrava 0:1
Segesta - Zagreb 2:0
OŠ Dinamo - Segesta 1:1
Dubrava - Zagreb 1:0

Skupina C:
Lokomotiva - Špansko II 6:0
Ogulin - Trešnjevka 3:0
Lokomotiva - Trešnjevka 3:0
Ogulin - Špansko II 1:3
Lokomotiva - Ogulin 9:1
Trešnjevka - Špansko II 0:2

Skupina D:
Naftaš - Bistra 0:3
Lučko - Prečko 2:0
Naftaš - Prečko 5:0
Lučko - Bistra 0:4
Naftaš - Lučko 1:0
Prečko - Bistra 0:6

>> Prvi Večernjakov turnir u nogometu za Limače

Komentara 4

Avatar Django
Django
19:10 07.09.2014.

Mali podsjetnik za eventualno neupućene čitatelje (iako sumnjam da postoji i jedan takav), Franjo Bućar, član međunarodnog olimpijskog odbora, športski entuzijast koji je u Hrvatsku početkom 20-tog stoljeća uveo sve tada u svijetu poznate športove, bio je po struci povjesničar književnosti i kao takav, podario nam je mnoge hrvatske riječi za pojedine športove i njihove pojmove. Tako je, recimo, za englesku riječ "penalty" uveo hrvatski izraz - j.e.d.a.n.a.e.s.t.e.r.a.c. Interesantno je da se ta riječ održala jedino u Hrvatskoj, dok se primjerice kod Srba, uvriježio izraz "penal", prema engleskom izvorniku.

KA
kajinx
14:58 07.09.2014.

Dobro ime: lima - ma li !

OT
otrodotro
21:59 18.12.2014.

Django...to je dječiji nogomet i tu nema jedanaesteraca..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije