Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAŠNJENJE PORAZA

Tudor: Pa i Barcelona 'povuče ručnu' kad protiv Levantea vodi 2:0

Tudor
31.08.2014.
u 22:31

- Ključni je trenutak bio Bašićev promašaj kad je bio sam ispred Eduarda u 60. minuti, bilo bi to 3:0! - rekao je Tudor.

Fantastičnim su preokretom u sučevoj nadoknadi vremena Dinamovi nogometaši preokrenuli minus u plus i sa sva se tri boda vraćaju iz Splita! Plavi su svladali Hajduk 3:2, iako je do 71. minute domaćin držao 2:0 vodstvo i činilo se da Zagrepčani neće pronaći izlaz iz tunela.

A Hajdukova stratega, Igora Tudora, dočekalo je upravo pitanje o tvrdnji Zorana Mamića da je Hajduk očekivano pao u završnici.

- To je njegova verzija! Nisam baš vidio da su oni "letjeli" terenom, iako su nas pritisnuli, što je i normalno u takvim situacijama, nismo se mi namjerno povukli. Pa i Barcelona kad povede protiv Levantea 2:0 "povuče ručnu" – objašnjavao je Tudor, da bi naglasio:

- Ključni je trenutak bio Bašićev promašaj kad je bio sam ispred Eduarda u 60. minuti, bilo bi to 3:0! Eto, Bašić ne zabija kad je sam, a nama je Čop zabio između petorice igrača! Možda je sve, dakle, i stvar kvalitete. Nezasluženo smo izgubili, teško je podnijeti poraz nakon 2:0 vodstva – rekao je Tudor, ali je ipak čestitao Mamiću na pobjedi.

Hajdukov je trener rekao i da sebi ništa ne zamjera, a stiglo je i pitanje pomišlja li na ostavku?

- Hvala vam na tom lijepom pitanju – rekao je Tudor i otišao.

>> Mamić nakon preokreta: Ovo je nešto posebno

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije