Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JAKO JE UZRUJAN'

Toure želi otići iz Cityja jer mu je klub zaboravio čestitati rođendan

Yaya Toure, Manchester City (1)
20.05.2014.
u 19:31

- Momčad osvoji naslov prvaka. Dva dana kasnije ima veliku zabavu na kojoj slavi taj naslov. Ali, nikome ne padne na pamet doći do Yaye i poželjeti mu sretan rođendan - rekao je Toureov agent.

Yaya Toure ove je sezone bio najbolji strijelac Manchester Cityja sa 20 golova u Premiershipu te svakako jedan od najzaslužnijih za naslov prvaka 'građana'.

Ipak, klub je zakazao samo nekoliko dana nakon kraja sezone. Naime, 13. svibnja Toure je napunio 31 godinu, međutim nitko iz kluba nije se sjetio njegovog rođendana. To je jako uzrujalo Bjelokošćanina koji razmišlja i o odlasku iz kluba.

- Postoji mogućnost da Yaya ode iz Manchester Cityja ovog ljeta. Vrlo je uzrujan. Ono što se dogodilo na njegov rođendan pokazuje da klubu nije stalo do njega. To je dokaz. Mogu u klubu reći štogod žele. Mogu reći, "drag nam je Yaya, ali smo zaboravili". Zaboravili? Na igrača koji vam je pomogao da osvojite dvije titule u Premierligi? Koji vam je pomogao osvojiti FA Cup i Liga kup? U normalnim klubovima bi mu suigrači i klub barem poželjeli sretan rođendan - rekao je Toureov agent Dimitri Seluk pa zaključio:

- Momčad osvoji naslov prvaka. Dva dana kasnije ima veliku zabavu na kojoj slavi taj naslov. Ali, nikome ne padne na pamet doći do Yaye i poželjeti mu sretan rođendan. Pa što se tu još može reći.

Sam igrač na Twitteru je potvrdio kako je sve što je njegov agent rekao istina, a kako će on samo progovoriti nakon Svjetskog prvenstva.

>> Mourinho: Džeko je najbolji igrač Premiershipa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije