Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA HNS-U

Tonći Kukoč: Hoće li Kovač konačno izaći iz Mamićeve sjene i objaviti popis koji želi?

Tonći Kukoč
Ivana Ivanovic/PIXSELL
21.03.2015.
u 12:21

- U Bosnu mogu doći jedino naučiti njihove bekove kako se igra. Zna se za koju reprezentaciju trebam igrati. Pitanje stoljeća glasi: "Hoće li Kovač konačno izaći iz sjene Zdravka Mamića i objaviti popis koji on želi" - poručio je Kukoč

Tonći Kukoč objavio je da je dobio poziv iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da se pojavi u Zenici gdje bi trebao obaviti razgovor s Mehmedom Baždarevićem.

Kontroverzni lijevi bek poziv je iskoristio da se još jednom obračuna sa Zdravkom Mamićem i Nikom Kovačem.

- U Bosnu mogu doći jedino naučiti njihove bekove kako se igra. Zna se za koju reprezentaciju trebam igrati. Pitanje stoljeća glasi: "Hoće li Kovač konačno izaći iz sjene Zdravka Mamića i objaviti popis koji on želi" - poručio je Kukoč, prenosi Goal.

>> Tonći Kukoč podsjeća: Hajduk nije prepoznao Bobana, Modrića, Mandžukića...

Komentara 12

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:17 21.03.2015.

Da te je zvao u reprezentaciju bio bi divan i krasan. Ajde ne budali glede svog nogometnog znanja. Ne možeš igrati nigdje, a kamoli u reprezentaciji. Opravdanim pljucanjem po Mamiću sigurno nećeš naučiti igrati.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:40 21.03.2015.

Iz kog razloga bi izašao kad dobro vozi ? Prvi smo , igramo sve bolje . Jedino loše je što nema ni jednog igrača Dinama ( Pjaca je više dekor nego neki faktor) . Da Kovač izađe iz Mamićeve sjene možda bi pozvao 4-5 igrača ? Dosta kompleksa stvar , netko je ovdje lud .......Mamić i Kovač nisu !

PE
perfa57
13:26 21.03.2015.

Ovu stranicu sam otvorio samo da bih pitao novinare večernjaka: Što vam to treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije