Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatane, nisi uvijek glavni

Pogledajte kako je sudac pokazao Ibrahimoviću tko je šef!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.03.2015.
u 13:21

– Želiš biti šef? O. K., dobro. Ti si šef, to je dobro za kamere, rekao je Ibrahimović i otišao

Zlatan Ibrahimović briljirao je u 30. kolu francuske lige, postigao je sva tri gola u pobjedi protiv Lorienta (3:1). Nakon utakmice došao je do suca i tražio ga loptu za uspomenu. No, nije ju dobio uz objašnjenje da će mu je dati ispred svlačionica, a ne pred kamerama.

Ibra je to prihvatio i pričekao u tunelu, ali i tamo mu je sudac odbio dati loptu jer su kamere i dalje bile prisutne. E, to je isprovociralo švedskog napadača koji mu je ljutito odbrusio.

– Želiš biti šef? O. K., dobro. Ti si šef, to je dobro za kamere, rekao je Ibrahimović i otišao, a sudac mu je još dobacio da će kasnije odlučiti.

Ipak, napadač PSG-a na kraju je dobio loptu i pohvalio se time na društvenim mrežama.

>>Ibrahimović kipio od bijesa: Njegova teška uvreda zgrozila Francuze

>>Zlatan Ibrahimović kupio crkvu i odmah je srušio, evo zbog čega!

Komentara 25

MA
Markosi
15:20 25.03.2015.

Ibrahimović fali letva u glavi. Pravi bosandžeros!

Avatar pekarr
pekarr
15:10 25.03.2015.

Ibrahimović je sličan Štuliću. U svom poslu je odličan al je ko osoba iritantan

PA
Pape5
17:56 25.03.2015.

Markosi, čak i kada se vrijeđa, treba vrijeđati u duhu pravopisa, pa znati da se kaže bosančeros, umjesto "bosandžeros", a kad se već ima višak pljuvačke, onda bi se trebali malo i informirati, pa bi tako znali da u manjku odgoja dragog nam Zlatana, ako ga ima, pored oca Šefika, koji je iz BiH emigrirao 1977.godine u Švedsku, kao i Zlatonova majka Jurka Gravić, hrvatica iz Prkosa, Škabrnja, koja je također emigrirala u Švedsku i tamo rodila dragog nam Zlatana, tako da baš nisam siguran da je vaša uvredljiva etiketa na mjestu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije