Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEPO PROVOĐENJE PRAVILA

Stroga UEFA kaznila Legiju, dalje ide katastrofalno loš Celtic!

Celtic - Legia
Jeff Holmes/Press Association/PIXSELL
08.08.2014.
u 11:25

Legia se našla pod istragom Uefe, a europska krovna nogometna organizacija nije imala milosti i registrirala je uzvratnu utakmicu rezultatom 3:0 za Celtic.

Varšavska Legia je u dvije utakmice 3. pretkola Lige prvaka potpuno nadigrala Celtic i slavila je s ukupnim 6:1, ali u samoj završnici uzvratne utakmic napravili su neviđenu glupost i uveli igrača koji nije imao pravo nastupa, zbog čega ih je UEFA izbacila!

Legia se našla pod istragom Uefe, a europska krovna nogometna organizacija nije imala milosti i registrirala je uzvratnu utakmicu rezultatom 3:0 za Celtic, pa će se u ždrijebu 4. pretkola Lige prvaka naći Škoti, dok će Legia zauzeti njihovo mjesto u Europskoj ligi.

Nije to u potpunosti pravedno jer Celtic je poklon svakom protivniku na kojeg naiđe, trenutno su četvrta ili peta europska nogometna liga. Također, UEFA je već bila popustljiva prije četiri godine, kad je sličnu pogrešku napravio Debrecen, ali dobili su samo 20 tisuća eura kaznu. Istina, protivnik im je bio "mali" Litex pa nisu bili tako strogi...

>> Celtic bi unatoč porazu 1:6 mogao proći dalje za zelenim stolom!

Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
11:56 08.08.2014.

Nije metar za sve isti!

Avatar petrolio
petrolio
12:13 08.08.2014.

sramota, taj igrač igrao je samo par minuta na kraju utkamice i nije mogao utjecati na rezultati niti 0,1% niti je to bila ičija namjera...mogli su ih kazniti novčano i sve OK, a ne da se UEFA ovako iživljava naa "istočnim" klubovima u korist zapadnih!

GE
gela123
11:36 08.08.2014.

nisu oni krivi nego delegat koji je dozvolio da ovaj ikako bude u sastavu,ako je imao suspenziju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije