Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trener

Štimac naslijedio Ćiru: Aktivirat ću sva prijateljstva da pojačam Zadar

Igor Štimac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
08.01.2015.
u 13:23

Moja je stvar kome ću i hoću li davati svoj novac, kaže novi trener zadarske momčadi

Igor Štimac preuzeo je klupu NK Zadra. Na konferenciji za novinare istaknuo je da mu je čast, ali i obveza raditi u Zadru gdje ima, kako je rekao, mnogo prijatelja

– Puno rada, strpljenja i sreće nam treba. Nadam se da će sve ovo rezultirati bodovima i opstankom. Znamo da igrački kadar nije u najboljem stanju, aktivirat ću sva svoja prijateljstva za jači igrački kadar i uz postojeće igrače nadam se da će biti rezultata – rekao je Igor Štimac.

Na novinarski upit je li istina da je uplatio 300.000 kuna igračima Zadra, rekao je:

– Moja je stvar kome ću i hoću li davati svoj novac.

Dodao je da mu je glavni motiv sportski.

– U posljednjih godinu dana bio sam sa svojom obitelji. Vratio sam se u hrvatski nogomet i moji su motivi sportski. Kontaktirao sam s Blaževićem, a ja sam i sudjelovao u tome da Ćiro dođe u Zadar. Poželio nam je sreću. Apeliram i na Grad Zadar i Županiju da se probude i da pomognu. Dali su obećanja da će pomoći. U ponedjeljak ćemo imati kompletiran kadar, ja ću igračima omogućiti rad, a onda je na njima da svoje odrade. I Luka Radman će pomoći u kondicijskom dijelu priprema – rekao je Štimac.

Na upit kako komentira svoj rad u uvjetima nakon uhićenja vodećih ljudi NK Zadra i istrage oko pretvorbe kluba, Štimac je rekao kako će govoriti samo o sportskim temama.

>>Štimac preuzima Zadar, sutra će odraditi prvi trening

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
21:11 08.01.2015.

Sada će mu prijatelj Mamić poslati dva ili tri igrača na posudbu....

SN
sa-nja
14:27 08.01.2015.

Ovaj je platio iz svog dzepa, samo da ga netko uzme. Lako je bilo pametovati Bilicu iz komentatorske kabine.

MA
MagnusJohnson
14:40 08.01.2015.

Takav veliki i priznati trener pa mora plaćati iz svog džepa da ga netko zaposli, tip posljednjih tjedana nudi svoje usluge agresivnije nego prostitutke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije