Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka disciplinskog suca

Stigla je odluka: Soudani kažnjen i ne igra derbi protiv Hajduka!

Soudani
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
19.04.2017.
u 12:03

Napadača Dinama prijavio je Goran Kvaliću iz Labina, 34-godišnji igrač Plomina i bivši igrač, a sada navijač Rijeke.

Dinamov nogometaš El Arabi Hilal Soudani neće igrati derbi protiv Hajduka! Iako ga sudac Tihomir Pejin nije isključio na susretu protiv Lokomotive, disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić Bekić odlučio je kazniti Alžirca koji će morati propustiti jednu utakmicu. I to će biti već ovog vikenda kada Dinamo dočekuje Hajduk.

Podsjetimo, Soudani je u petak na utakmici protiv Lokomotive namjerno s poda udario Luku Capana, a sudac mu je pokazao samo na znak "respect". No, naknadno je stigla prijava i morao je reagirati disciplinski sudac koji je kaznio Soudanija zbog povrede članka 51 Disciplinskog pravilnika, odnosno nesportskog ponašanja. Uz suspenziju, Soudani mora platiti tri tisuće kuna.

A napadača Dinama prijavio je Goran Kvalić iz Labina, 34-godišnji igrač Plomina i bivši igrač, a sada navijač Rijeke.

- Kad sam pročitao da Soudanija može prijaviti bilo koji član nogometne organizacije napravio sam to zato da vidim što će se dogoditi. Koji je bio moj motiv? Pa, mislim da je svima jasno što se događa u hrvatskom nogometu... - kratko je kazao Kvalić.

>>Dinamov napadač propušta Hajduk? Evo tko je prijavio Soudanija zbog udaranja suparnika

Komentara 28

Avatar toxic alien
toxic alien
12:29 19.04.2017.

"Pa, mislim da je svima jasno što se događa u hrvatskom nogometu..."! Tako je, svima je vise nego jasno. I majku bi vlastitu prodali samo da napakostite Dinamu. Sve bi ucinili da se nekako izvucete iz mentalnog mulja u kojem ste zaglibili, ali... sto se vise koprcate samo jos dublje tonete...

DU
Deleted user
12:28 19.04.2017.

Baš mi je drago što Soudani neće igrati protiv Ajduka,jer kad ih rasturimo kao Samir šank neće se moći żaliti i trażiti opravdanja kako je trebao biti suspediran!Pa koliko je "najveći hrvatski klub Hajduk" osvojio bodova protiv Dinama ?Od 2007. do 2017.god.u svim takmičenjima (prvenstvo,kup,superkup) ukupno 16 bodova !!!!!! U destet godina osvjenih 16 bodova !Naša filijala koja redovno skida gaće osim kada ih prije utakmice ne napuni ,pa uopće ne istrči na teren!

DU
Deleted user
12:17 19.04.2017.

Ova odluka navijačima hajduka dođe kao naslov prvaka. Žalosno i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije