Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torcida prozvala kapetana

Sramotno je krivcem označiti Darija Srnu!

28.03.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016., Hrvatska - Norveska. Darijo Srna. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
01.04.2015.
u 08:17

Voli 'bile': Doveo je Šahtar na Poljud, platio juniorima Hajduka put u Ukrajinu

Torcida je prekjučer dala priopćenje u kojem je prozvala Hrvatski nogometni savez zato što je reprezentacija opet zaobišla Poljud. U tome su u pravu jer skandalozno je da je Hrvatska u zadnjih 15 godina odigrala 34 kvalifikacijske utakmice u Zagrebu, a samo jednu u Splitu (protiv Gruzije 2011.). Više su puta kockasti u zadnjih 10 godina igrali u Londonu (prijateljske protiv Koreje i Argentine, te dvije kvalifikacijske protiv Engleske) nego u Splitu...

No, još skandaloznije od politike HNS-a jest to što je Torcida prozvala bivšeg kapetana Hajduka, a sada reprezentacije i Šahtara, Darija Srnu. Kažu da je on veliki krivac što reprezentacija ne igra u Splitu.

Torcida je napisala:

"Poseban pozdrav našem kapetanu, koji se pravi blesav i svojim jeftinim izjavama pokušava skinuti bilo kakvu odgovornost sa sebe. Da si stvarno želio pomoći, mogao si koristeći svoj položaj sve ove godine progovoriti o problemima hrvatskog nogometa, ali umjesto djelovanja i posredovanja u rješavanju tih problema, izabrao si zabijanje glave u pijesak.

Svojim pasivnim držanjem podržao si sve što HNS godinama radi. Ne uzimaj Hajduk u usta, jer nisi dostojan toga."

Metkovac je doista zadnji koji je zaslužio takve pogrdne riječi. Jer Srna je dijete Hajduka, osoba koja neizmjerno voli bijelu boju, Split, Hajduk... Uostalom, Srna bi sigurno osobno želio da Hrvatska češće igra u Splitu.

Torcida je očito zaboravna, ne sjeća se da je baš Darijo proteklih godina nekoliko puta naglašavao da bi kockasti trebali igrati i na Poljudu. Torcida bi trebala shvatiti da je Darijo kapetan Hrvatske na travnjaku, a neki drugi kapetani, oni u vrhušci HNS-a (Mamić, Šuker, Vrbanović...) krivci su što Hrvatska zaobilazi Poljud.

Torcida je olako popljuvala svog bivšeg kapetana, zaboravili su da Darijo posljednjih nekoliko godina redovito pomaže Hajduk. Svojim bijelima besplatno je doveo Šahtar na proslavu 100. godišnjice kluba, a juniorima Hajduka platio je put i osigurao im da u Donjecku igraju elitni turnir na kojem je među ostalim sudjelovala i Barcelona. Donirao je Srna nebrojeno puta i svoj matični klub iz Metkovića, a ljudskost je nebrojeno puta dokazao donacijama dječjoj bolnici u Klaićevoj ulici.

I zato, Torcida je zaista pretjerala kada je praktički pozvala na linč Srne.

>>Zar se Srna trebao oprostiti od reprezentacije i izdati domovinu kako bi se dodvorio Splitu?!

>>Torcida nastavlja ratove: Obrušila se na Kolindu, a danas i na kapetana Darija Srnu!

Komentara 39

ZO
zoom
08:27 01.04.2015.

torcida se sve više blamira svakom novom izjavom! neprekidno i na sve strane izmišljaju neprijatelje jer jedino tako mogu opstati i biti u centru negativne pažnje - stvarajući namjerne sukobe na relaciji jug-sjever, a sad su došli čak i do sukoba s legendama hajduka poput darija srne! njima jedino odgovaraju likovi poput onog bege koji bi tukao protivničke igrače ili navijače koji se vesele pogotku svog kluba! fuj!!!!

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
08:30 01.04.2015.

To pišu potomci onih koji su donedavno navijali za zvezdu i partizan.Pavasović-Visković,Markovina,TBF...To nije Torcida.

CE
cenzura
08:38 01.04.2015.

Zbog čega se daje medijski prostor likovima tipa Islamović, Pavasović i sličnima kojima je jedini cilj unošenje razdora između juga i sjevera, kojima je cilj praviti nerede, organizirati tučnjave na autocestama, napadati kadete drugih klubova...... Vjerujem da u Splitu večina pravih navijača Hajduka osuđuje ovakva priopćenja ali ne dobivaju medijski prostor ili se jednostavno ne usude usprostaviti siledžijama iz vodstva Torcide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije