Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od transfera

'Ne dovodimo Mandžukića, on uopće nije tema'

Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
09.06.2015.
u 11:52

Ugledni francuski L'Equipe tvrdi da je Wolfsburg najbliži u borbi za Mandžu te da je spreman za njega izdvojiti 15 milijuna eura

Posljednjih dana sve se glasnije govori o tome da će Mario Mandžukić ovog ljeta napustiti Atletico Madrid. Navodno je rastanak blizu nakon samo jedne sezone, a puno je zainteresiranih klubova za najboljeg hrvatskog napadača.

Ugledni francuski L'Equipe tvrdi da je Wolfsburg najbliži u borbi za Mandžu te da je spreman za njega izdvojiti 15 milijuna eura (što je svota za koju ga Atletico ne bi pustio), ali sportski direktor "vukova" to je demantirao.

- On nije bio tema u našem klubu, rekao je Klaus Allofs koji je dodao kako će se klub okrenuti dovođenju mlađih igrača s velikom perspektivom.

Mario je već igrao u Wolfsburgu od 2010. do 2012. i u posljednjoj  sezoni svojim golovima spasio klub od ispadanja, nakon čega je za 13 milijuna eura prodan u Bayern.

>>Odbili transfer Mandžukića jer ne žele platiti 40 milijuna eura!

>>U Varaždinu bez 'za dom spremni'. Kovač: Mandžo je radio za cijelu momčad

Komentara 5

NE
neos
16:30 09.06.2015.

Boli vas Manđukić ? Hrvatski sportaš, baš Hrvatski, ima na kopačkama Hrvatski grb i u grudima Hrvatsko srce i uhhhhhh ima i Hrvatsko razmišljanje. Najrađe bi da ga i nema. Da ne postoji. Da je bar onako povučen i usr.... kao recimo Modrić. Al nije. I zabijat će vam ga još dugo dugo u najboljem klubu iduće sezone i to za ogromne novce i opet biti prvak Europe a vi trunite od zlobe u regionu !

PK
petar.kolak.9
08:29 10.06.2015.

nico opet si zaboravio pozvat petriča mladena koji igra na visokom nivou a zoves ove mamiceve igrace, velika greska tvoja

DU
Deleted user
14:19 09.06.2015.

Mora da je cijena skočila barem za 1 milijun euro zbog Mandzinog sjajnog gola protiv Gibraltara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije