Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL DOZNAJE

Italija neće raditi probleme, Split dobiva utakmicu reprezentacije!

Torcida
Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.04.2015.
u 20:31

Iduća je prepreka mogući veto Uefe. Naime, kako je Uefi već prijavljen Zagreb kao grad domaćin, Uefa se također mora složiti s HNS-ovim prijedlogom.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza još nije upućen službeni zahtjev za promjenom grada domaćina lipanjske kvalifikacijske utakmice s Italijom. Taj se korak očekuje ubrzo, nakon što sutra Izvršni odbor formalizira odluku koju su Šuker i Mamić već donijeli i dogovorili s Gradom Splitom i Hajdukom...

Iduća je prepreka mogući veto Uefe i Talijanskog nogometnog saveza. Naime, kako je Uefi već prijavljen Zagreb kao grad domaćin, Uefa i Talijani ne moraju se složiti s HNS-ovim prijedlogom.

No, Goal.com iz izvora bliskih talijanskom savezu doznaje da Talijani neće praviti probleme. Štoviše, rado će pristati na tu promjenu, Split smatraju i poželjnijim domaćinom. Ako ništa drugo, bliže im je...

>> Uefa će pristati da se igra u Splitu, ali Talijani teško...

Komentara 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:21 08.04.2015.

Katastrofa od odluke..... Igrači će igrati pod pritiskom očekivanja nekakvog prekida (bakljada, uletavanje u teren, vrijeđanje i sl).... policije će na tekmi biti gotovo koliko i ostalih navijača... Nadam se da ovo neće završiti izbacivanjem iz natjecanja. I koji nonsens..... Predsjednik HNS dogovara utakmice i pregovara sa članovima uprave koji su pod suspenzijom tog istog saveza... Ali kod nas sve može... Ako jedna Marina Lovrić Merzel umjesto u zatvoru završi u saboru.... ako Bandić vodi metropolu iz zatvora.... ako Vlahušić vodi grad prije izdržavanja kazne.... U Rvackoj sve može.

KA
kasuv
20:52 08.04.2015.

što ćemo sa bakljama protiv italije i dali na stadion pustiti pijance i one koji rade nered lp

ST
sttipe
23:02 08.04.2015.

Istovarit će hns za ovu utakmicu 5 milijuna eura..tolika će im kazna bit... Neće rakete letit sa tribina gadjat će ih iz cilog grada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije