Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUŽI POPIS

Soudani, Nowotny, Tonel... Igrači koji su dolaskom u Dinamo ispali iz nacionalne momčadi

18.09.2014., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Europska liga, 1. kolo, GNK Dinamo - FC Astra. El Arbi Hillal Soudani.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.01.2015.
u 11:42

Brojni su igrači koji su dolaskom u Dinamo izgubili mjesto u reprezentaciji. Pogledajte tko je sve na listi.

Dinamo je u posljednjih 10-ak godina često dovodio strane igrače, nerijetko i reprezentativce, koji se u Maksimiru najčešće nisu snalazili. A mnogi od njih ubrzo su i izgubili mjesta u svojim reprezentacijama... Soudani je posljednji među njima, igra sve manje i manje za Alžir, piše Goal.com.

Tu su još Jens Nowotny, Tonel, Dimitris Papadopoulos, Miroslav Slepička, Pedro Morales... Čitavu listu pogledajte na portalu Goal.com.

>> Hrvatski tandem na San Siru: Marcelo uz Kovačića, Dinamu 8 milijuna eura!

Komentara 16

MA
MagnusJohnson
12:38 24.01.2015.

Nowotny je došao u Dinamo kao umirovljen iz njemačke repke, tip je imao 32 godine, Papadopulos nikad nije bio ozbiljan grčki reprezentativac, Slepička nije bio niti u B vrsti Slovačke, a Morales...hahaha....ma kad je on bio relevantan u čileanskoj repki? Tonel također nije bio standardan reprezentativac....ovo je toliko loš, očajan članak kojem je samo jedna namjena, pljuvanje po Dinamu. Izmišljotine, laži hajdučkih plaćenika!

CI
ciba12345
12:25 24.01.2015.

Nije prošo dan a da se ne pojavi ovakav članak.Pa ovo je više dojadilo i bogu i vragu.

ED
europski dinamo
11:55 24.01.2015.

Ha ha ha za clanak. Fali vam Kazuyoshi Miura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije