Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL RASPLET

Slavenu treba pobjeda sa dva gola prednosti

Hrvatski dragovoljac - Slaven Belupo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
15.04.2014.
u 11:27

Slaven je u gradu na Dravi pobijeđen s 2:1 i 4:1, a kod kuće je pobijedio s 2:0. U slučaju da obje momčadi imaju po dvije pobjede, da bi farmaceuti bili bolji danas trebaju pobjedu od 2:0, 3:1 ili više.

Nakon remija kod Hrvatskog dragovoljca i domaće pobjede nad Lokomotivom, u koprivničkom prvoligašu poboljšalo se ozračje, no vremena za opuštanje nema jer već danas slijedi novi težak, možda i najvažniji ispit ove sezone. U grčevitoj borbi za ostanak u ligi Slaven Belupo dočekuje zahuktali Osijek. Trener farmaceuta Elvis Scoria ne razmišlja ni o čemu osim o osvajanju tri boda.

– S pobjedom bismo dostigli Osijek. Budemo li igrali kao i u nekoliko posljednjih utakmica, vjerujem da će sve biti u redu – istaknuo je Scoria.

Budu li Slaven i Osijek na kraju bodovno izjednačeni, gledat će se međusobni susreti. Slaven je u gradu na Dravi pobijeđen s 2:1 i 4:1, a kod kuće je pobijedio s 2:0. U slučaju da obje momčadi imaju po dvije pobjede, da bi farmaceuti bili bolji danas trebaju pobjedu od 2:0, 3:1 ili više.

– Ne zamaramo se time, gledamo naš ključni cilj, a to je ostanak u ligi – dodao je Scoria.

Samo tri dana nakon najuvjerljivije pobjede u posljednje dvije i pol godine, Osijek u Koprivnici igra možda i utakmicu sezone. Osvoji li bodove, više mu neće visiti mač nad glavom, a poraz bi ga gurnuo natrag u grčevitu borbu za ostanak. Baš zbog toga Osječani su već u nedjelju ujutro otputovali u Ludbreg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije