Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Englesku

Slaven Bilić sve dogovorio s novim klubom: 'Prijatelju, dobrodošao!'

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
09.06.2015.
u 09:34

Iako se u početku pisalo da postoji mogućnost da ostane u Turskoj i preuzme Fenerbahče, takav scenarij nije se dogodio, a bivši hrvatski izbornik okrenuo se Premiershipu.

Slaven Bilić na kraju sezone napustio je Bešiktaš i odlučio sreću potražiti negdje drugdje. Iako se u početku pisalo da postoji mogućnost da ostane u Turskoj i preuzme Fenerbahče, takav scenarij nije se dogodio, a bivši hrvatski izbornik okrenuo se Premiershipu.

Engleska, u kojoj je ostavio dubok trag tijekom igračke karijere, njemu je suđena. Već godinama ga se povezuje s mnogim otočkim klubovima, a i on sam je rekao da bi volio jednoga dana raditi tamo. I, kako sada stvari stoje, čini se da je na korak do toga. Naime, već duže se piše kako je prvi favorit za preuzimanje West Hama, a nakon subotnjih pregovora navodno je došlo do dogovora.

"West Ham je sve dogovorio s Bilićem. Prijatelju, dobrodošao i želim ti odličnu sezonu u klubu", napisao je nogometni agent Muzzi Ozcan na Twitteru i tako dao naslutiti da je sve gotovo, iako klub s Upton Parka još nije službeno objavio tu informaciju.

>>Pogledajte kako su se navijači Bešiktaša oprostili od Slavena Bilića

Komentara 6

Avatar Pablo 69
Pablo 69
10:02 09.06.2015.

@vonsauffenbeg... Pa trebo bi ga nazvat i rec gdje je pogrijesio.

PG
poducavam-glupe
10:12 09.06.2015.

Brinuo sam se za Slavka, ajde sada sam sretniji, napokon dobra vijest i napokon nešto o nogometu :))) Stalno nam ovim nekim drugim sportovima ispiru mozak. :))

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:32 09.06.2015.

Engleska, u kojoj je ostavio dubok trag tijekom igračke karijere, ..... Jako dubok.... Posebno kod Evertona, gdje je cijelu sezonu ljenčario po Splitu pod krinkom ozljede.... da bi hladno naplatio sve place kao da je trenirao i odigrao cijelu sezonu na najvisoj razini. Toliko o liku i djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije