Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMIRUJE NAVIJAČE

Slaven Bilić: Smirio sam se, sad sam stvarno dobar

Slaven Bilić
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.06.2015.
u 14:29

'Vrlo sam uzbuđen što ću biti dio momčadi koja će odigrati posljednju sezonu na Upton Parku, mjestu s toliko uspomena.'

Slaven Bilić obećao je navijačima West Hama da se smirio i da neće zarađivati isključenja zbog svog temperamenta, kao što mu se događalo dvaput u Bešiktašu. Isključen u derbiju s Galatasarayem ubrzo nakon dolaska, te u pretkolu Lige prvaka protiv Arsenala.

- U zadnje sam se vrijeme smirio uz aut-liniju. Emotivan sam i nikad neću biti posve miran poput nekih trenera, ali sad sam stvarno dobar - rekao je Bilić.

Bilić će novu momčad okupiti idući tjedan, te ih povesti na pripreme u Irsku, a prvu utakmicu ima već 2. srpnja! U 1. pretkolu Europske lige.

- Vrlo sam uzbuđen što ću biti dio momčadi koja će odigrati posljednju sezonu na Upton Parku, mjestu s toliko uspomena. Nevjerojatno je i fascinantno koliko je igrača prošlo tim travnjakom i kakve on sve priče krije u svojih 100 godina.

West Ham će dobiti novi stadion.

- To je sjajno za gledatelje, ali ja volim prolaziti onim uličicama do Upton Parka, gdje se na prilazu stadionu osjeća sjajna atmosfera. Sviđa mi se u Engleskoj. Sin mi se ovdje rodio, a ja sam uživao u Londonu i Merseysideu. Naravno, volim svoj dom Hrvatsku, uživao sam i u Moskvi i Istanbulu, ali West Ham i London imaju posebno mjesto. West Ham je poseban klub, s posebnim navijačima, to su drugačiji ljudi, još otkad sam igrao ovdje. Teško mi je to objasniti...

Bilić je već doveo Obianga iz Sampdorije, a nove mete su Charlie Austin, Dmitrij Pajet, Alex Song...

>> Slaven Bilić u West Ham želi dovesti novog Luku Modrića

Komentara 4

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
17:50 20.06.2015.

Smiril se, sad je stvarno dobar i mogel bi preuzeti Hajduk i izza Dinama zaostati manje od 30. bodova na kraju prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije