Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić Englezima:

Navijači su zahtjevni! I Hrvatska je na Euru, ali oni nisu sretni

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.10.2015.
u 20:25

– Čuo sam priče o Carrollovim izlascima, ali otkako sam ovdje, izašao je samo nekoliko puta, no svi igrači izlaze – kaže trener West Hama.

Pred West Hamom hrvatskog trenera Slavena Bilića ovog vikenda je okršaj s Crystal Palaceom u Premiershipu. Trenera čekićara pak uoči tog gostovanja raduje povratak u momčad Andyja Carrolla

Napadač od kojeg su svi na Otoku očekivali da će postati velika zvijezda nikako da uhvati kontinuitet uspješnih igara, ometaju ga ozljede, a prati ga i glas igrača koji nije potpuno posvećen nogometu.

– Čuo sam za te glasine i prije dolaska u London. Bio je ozlijeđen kada sam došao ovdje, ali u ovih šest do osam tjedana radio je naporno i to kao veliki profesionalac pa sada očekujemo beneficije od toga – kazao je Bilić za Mirror i dodao:

– Čuo sam priče o Carrollovim izlascima ali, otkako sam ovdje, izišao je samo nekoliko puta, no svi igrači izlaze.

Spomenuo je i navijače West Hama, ali i hrvatske reprezentacije.

– Sjećam se da su nas navijači, dok sam još igrao za čekićare, podbadali kad smo igrali loše, a pljeskali nam kad je sve bilo u redu. I danas osjećam da su zaista uz nas i da nam pomažu. No, danas su navijači vrlo, vrlo zahtjevni. Ne govorim tu samo o navijačima West Hama, nego i Hrvatske koja se kvalificirala na Euro, a navijači im nisu sretni. Oni moraju vidjeti da dajete 100 posto za momčad – zaključio je Bilić. 

>>Slaven Bilić nominiran za trenera mjeseca!

>>'Biliću sam rekao da neće biti dobro ako mi lopte budu letjele iznad glave'

Komentara 5

BK
B Kosa
22:01 15.10.2015.

Slavene jesu zadovoljni hrvatski navijaci, ali nisu zadovoljni jugovici i orjunasi sto je se Hrvatska kvalfikovala

Avatar Hrvatska München
Hrvatska München
21:21 15.10.2015.

Neka pati,koga smeta !!!!! Pa nek budemo i posljednji,nema veze. Bitno je dobro se zabaviti! V o l i m t e z e m lj o m o j a !!!!

FR
Freedooom
22:08 15.10.2015.

Slavene, ovo su politicka podmetanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije