Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILIĆ U NEVJERICI:

Razočarani smo, ali Leicester City je jednostavno bio bolji

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
16.08.2015.
u 09:38

'Nakon dobrog starta, ovo je stvarno loš rezultat. Nismo bili dovoljno kvalitetni.'

Nakon što je Slaven Bilić bio junak prvog kola engleskog prvenstva jer je njegov West Ham u gostima pobijedio Arsenal (2:0), već u drugom kolu je njegova momčad posrnula na domaćem travnjaku. Pobijedio ih je Leicester (1:2).

- Nakon dobrog starta, ovo je stvarno loš rezultat. Nismo bili dovoljno kvalitetni u prvom poluvremenu, Leicester City jednostavno je bio bolji - rekao je Bilić nakon utakmice i dodao:

- Nakon 0:2 teško se bilo vratiti. Naravno da smo razočarani.

U završnici West Hamu je zbog neopreznog starta isključen vratar Adrian te će Bilić imati jednu brigu više.

- U početku mi se nije činilo da je to za crveni karton, ali onda sam vidio snimku i shvatio da je bilo opasno. Adrian nije mislio ozlijediti suparnika, siguran sam da nije bilo namjerno. Samo je slijedio loptu i nije imao sreće - zaključio je hrvatski trener.

Andrej Kramarić bio je na klupi Leicestera, ali nije ušao u igru.

>> Bolno prizemljenje za Bilića: Leicester u gostima pobijedio West Ham!

Komentara 3

RI
rikavac
14:34 16.08.2015.

Grubi tebi je bolje da ne komentarises nista. Sta pljujete po Bilicu covjek nije to zasluzio,zasto mu se nemoze dat podrske? Sta ocekujete tek je dosao igraci mu nisu neka kvalita kao sto nisu bili ni u Besiktasu. Sta ocekujete od West Hama da se bori za naslov?

DE
derin
15:59 16.08.2015.

Bilić ima tanak kadar, još kad se doda da mu je ozlijeđen song, Valencija, caroll, jenkison, praktički četiri ponajbolja igrača. Biti će mu teško, naročito protiv ekipa gdje treba napadati, ali svejedno sretno Slavene.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:34 16.08.2015.

Razočarani smo, ali Leicester City je jednostavno bio bolji.... ha ha ha... diletantu, pohlepna neznalico i bleferu bez pokrića.... još će puno puta navijači Wet hama sa tobom na klupi biti razočarani. Ovo je tek početak. A iskreno se nadam da nećeš dočekati zimsku pauzu na klupi i da su se ovi za razliku od prethodnih klubova koje si vodio - dobro zaštitili za tvoju nezasluženu otpremninu.... Dakle, da dobiješ samo onoliko koliko si zaslužio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije