Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIŠE BEZOBRAZAN

Slaven Bilić žestoko kaznio neposlušnog Morgana Amalfitana

Slaven Bilić
Press Association/PIXSELL
12.08.2015.
u 19:30

Standardni prvotimac (30) nije se pojavio na momčadskom sastanku, a kad ga je hrvatski trener pitao zašto se nije odazvao, francuski igrač je postupio bezobrazno.

Slaven Bilić imao je prvi okršaj u West Hamovoj svlačionici, a zbog neodazivanja na klupski sastanak i bezobrazno ponašanje, kaznio je Morgana Amalfitana.

Iako je prije samog početka sezone u Premier ligi bio na meti kritika zbog taktiziranja i ispadanja i kvalifikacija za Europsku ligu, Slaven Bilić sve više dobiva simpatije javnosti te navijača West Hama.

Najbolje predstavljanje imao je proteklog vikenda na Emiratesu svladavši Arsenal 2:0, a sad je i pokazao da neće trpjeti nikakav neposluh u svojoj momčadi.

Prvi okršaj imao je s Morganom Amalfitanom, kojeg je potjerao u drugu momčad. Standardni prvotimac (30) nije se pojavio na momčadskom sastanku, a kad ga je hrvatski trener pitao zašto se nije odazvao, francuski igrač je postupio bezobrazno. Bilić nije imao milosti te ga je izbacio iz prve momčadi.

Amalfitano svojim ponašanjem zadavao je glavobolje i bivšem treneru Samu Allardyceu.

>> Pobjeda za tatu! Bilić nakon svake pobjede pogleda u nebo

Komentara 1

CR
Crna ruka
13:29 07.10.2015.

To je pravi trener, svako ko je placen mora slusati trenera koji vodi klub,inace setnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije