Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napoli povećao prednost

Slaven Bilić: Frustrirani smo jer je prekinut naš uspješan niz

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.01.2016.
u 22:48

U prvom poluvremenu bili smo ispod svake razine, a u nastavku je bilo daleko bolje, zabili smo gol, imali još nekoliko prilika, ali iskreno, Newcastle je zaslužio pobjedu, kaže Bilić.

Zaustavljena je sjajna serija West Hama serija bez poraza. Slaven Bilić zapeo je u Newcastleu kod trenera Stevea McLarena, svog znanca s izborničkih klupa. Biranim je riječima Bilić govorio o kolegi kojeg je kao hrvatski izbornik ponizio, kojem se smijala cijela Engleska kao ‘čovjeku s kišobranom’. Slaven ga cijeni kao trenera, a da je u pravu potvrdila je 2:1 pobjeda Newcastlea.

- Frustrirani smo jer smo bili u dobrom nizu kojeg smo željeli nastaviti. U prvom poluvremenu bili smo ispod svake razine, a u nastavku je bilo daleko bolje, zabili smo gol, imali još nekoliko prilika, ali iskreno, Newcastle je zaslužio pobjedu. Mi smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu u kojem smo bili loši - rekao je Slaven Bilić.

Taj jedini pogodak za West Ham postigao je Nikica Jelavić, ušao je na poluvremenu i zabio već nakon tri minute, ukrao je jednu loptu, zaobišao vratara i mirno iskosa zabio.

Dodajmo kako je Napoli u 20. kolu talijanskog prvenstva pobijedio Sassuolo (3:1) za kojeg je Šime Vrsaljko odigrao cijeli susret. Ivan Strinić nije ulazio u igru za pobjedničku momčad koja je zadržala vodeće mjesto u Italiji povećavši prednost na četiri boda ispred drugoplasiranog Intera.

Francuska, 21. kolo: Toulouse – PSG 0:1, Bastia – Montpellier 1:0, Bordeaux – Lille 1:0, Ajaccio – Reims, 2:2 Guingamp – Nantes 2:2, Troyes – Rennes 2:4.

Poredak: PSG 57, Angers 34, Nice 33...     

Španjolska, 20. kolo: Sevilla – Malaga 2:1, Celta – Levante 4:3, Villarreal – Betis 0:0

Poredak: Atletico 44 (19), Barcelona 42 (18), Real 40 (19)...     

>>Newcastle rastužio čekićare i Bilića, Terry spasio Chelsea u 8. minuti nadoknade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije