Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo i lokosi protiv

'Sinovčić ne predstavlja vrijednosti za koje se zalažemo'

reno sinovčić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
06.06.2014.
u 11:45

Stav Dinama je da ovakva Udruga nema smisao niti ispunjava svoju funkciju te bi je trebalo uklopiti u Hrvatski nogometni savez, kažu iz Maksimirske 128.

Nakon što je Reno Sinovčić izabran za predsjednika Udruge prvoligaša oglasio se Dinamo nastavno na natpise o njegovu jednoglasnom izboru.

- GNK Dinamo preko našeg glavnog direktora Tomislava Svetine na sjednici Udruge prvoligaša nije dao podršku gospodinu Sinovčiću i njegovom izboru. Sigurno njegov izbor nije dobar za hrvatski nogomet jer on ne predstavlja ono čemu mi u Dinamu težimo i želimo da hrvatski nogomet bude, niti predstavlja one vrijednosti za koje se svi u hrvatskom nogometu zalažemo - stoji u priopćenju Dinama te se dodaje:

- Stav Dinama je da ovakva Udruga nema smisao niti ispunjava svoju funkciju te bi je trebalo uklopiti u Hrvatski nogometni savez. Razina i način diskusije na sjednicama Udruge, kao i to što je ista napravila odnosno nije napravila za naš klupski nogomet i domaću ligu u proteklom periodu, nedvosmisleno ukazuje da ona gubi smisao i nije ispunila svrhu postojanja. Izborom gospodina Sinovčića "stavljena je točka na i" besmisla takve Udruge - zaključuju u priopćenju.

Sinovčićevu kandidaturu nije podržala niti Lokomotiva.

- Podržali smo prijedlog po kojem bi na mjestu predsjednika bio Slobodan Tolj, predsjednik Osijeka. Lokomotiva smatra Sinovčića nepodobnim i nedostojnim obnašateljem funkcije predsjednika Udruge te je odlučila kako neće sudjelovati u njenom radu dok on obnaša funkciju predsjednika - priopćeno je iz Lokomotive.

>>Sinovčić predsjednik Udruge prvoligaša, najveći derbi već 30. kolovoza!

Komentara 4

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:43 06.06.2014.

Dapače. Sinovčić je upravo utjelovljenje onih vrijednosti koje godinama promiču Mamićev Dinamo i Markovićev, a sada Šukerov HNS. Zato je i tako dugo opstao u HNS-ovim forumima vlasti. Njegov jedini "neodstatak" je što nije na istoj valnoj duljini s Dinamom.

SV
sven222
11:50 07.06.2014.

ma što ti znaš što je nepodobna riječ....ništa nisam upotrijebio drugo osim što je u priopćenju klubova i pisanju novinara.....plaćenici.........

SV
sven222
11:55 07.06.2014.

zašto dva saopćenja kad je moglo biti i jedno jer je jedan šef.... Svetina...ono čemu vi težite i vaš klub drugi ne žele i to vam daju do znanja posjetom... Tolj...misliš da je tvoj šef dostojan funkcije dopredsjednika HNS-a....u ovakvomom okruženju i jest ali ni Sinovčić nije ništa gori od njih...to je ekipa od Širića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije