Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrali Suba i Pašalić

Šestica Barce i Alvesova bomba, Monaco ispustio pobjedu

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.12.2015.
u 22:35

Enrique je odlučio odmoriti Ivana Rakitića koji nije konkurirao za sastav. Alen Halilović također nije nastupio za Sporting Gijon

Barcelona je uvjerljivo slavila u uzvratu šesnaestine finala Kupa kralja protiv trećeligaša Villanovensea (6:1) nakon što je prvi susret završio bez pogodaka. 

Katalonska momčad nastupila je bez većine prvotimaca, trener Luis Enrique u momčadi je ostavio samo Mathieua, Danija Alvesa i Mascherana. I upravo je Brazilčeva bomba s tridesetak metara u 4. minuti obilježila utakmica. Bio mu je to prvi pogodak ove sezone.

 

Preostale pogotke za Barcu postigla su dva igrača – Sandro Ramirez tri i El Haddadi dva. Juanfran je zabio za goste.

Enrique je odlučio odmoriti Ivana Rakitića koji nije konkurirao za sastav.

Betis je svladao Sporting Gijon sa 2:0 golovima Alvara Vadilla i Juana Vargasa, a hrvatski veznjak Alen Halilović nije bio u sastavu Sportinga.

Dodajmo kako je Monaco u 16. kolu francuskog prvenstva protiv Caena ispustio pobjedu četiri minute prije kraja susreta. Završilo je rezultatom 1:1. Carrillo je u 56. minuti pogodio za vodstvo momčadi iz Kneževine, a onda je u 86. izjednačio Rodelin.

Danijel Subašić branio je cijeli susret za domaćina dok je Mario Pašalić zamijenjen u 84. minuti.

Monaco je šesti sa 25 bodova, 17 manje od vodećeg PSG-a.

Ostali rezultati današnjih utakmica 16. kola: Lille – St Etienne 1:0, Troyes – Toulouse 0:3, Guingamp – Reims 1:2, Bastia – Bordeaux 1:0, Montpellier – Ajaccio 0:2. 

>>Kelava sjajno debitirao za Granadu: Vjerujem da će Dinamo iznenaditi Bayern

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije