Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Fiorentina se 'ispuhala' protiv Juventusa pa naletjela na 'minu' u Rimu

'Lazio\'s German forward Miroslav Klose runs with the ball during the Italian Serie A football match between Fiorentina and Lazio on October 28, 2012 at the Artemio Franchi stadium in Florence.  AFP P
Foto: 'ALBERTO PIZZOLI'
09.03.2015.
u 22:03

Miroslav Klose odigrao je odličan susret i zabio dva gola u pobjedi 4:0

U pretposljednjoj utakmici 26. kola Serie A Lazio je pokazao da je u odličnoj formi 'razbivši' na Olimpicu Fiorentinu 4:0. Rimska momčad je ostvarila četvrtu pobjedu u nizu te iskoristila kikseve Napolija preskočivši ga na trećem mjestu.

Utakmicu su obilježili Miroslav Klose s dva gola te Lucas Biglia, koji je zabio fantastičnim potezom. Još je Candreva zabio s bijele točke. A Milan Badelj je za viole igrao do 77. minute. Lazio je ima 46 bodova kao i Napoli, što znači da je iskoristio njihov kiks protiv Intera (2:2). A prijete i Romi koja je na drugom mjestu i ima 50 bodova.

Juventus je u posljednjem susretu kola očekivano slavio protiv Sassuola. Bilo je 1:0 (Pogba 82.), a Vrsaljko je igrao svih 90 minuta.

>> Fiorentina šokirala Juventus u Torinu i slavila 2:1, Badelj sjajan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije