Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na Milan

Senzacija u talijanskom kupu, trećeligaš u polufinalu!

Alessandria
Screenshot
18.01.2016.
u 23:35

Mario Šitum odigrao je čitav susret za Speziju, Dario Čanađija izašao je iz igre u petoj minuti sudačke nadoknade kod domaćih, dok je Vedran Celjak odigrao čitav dvoboj za Alessandriju.

Nogometaši trećeligaša Alessandrije plasirali su se u polufinale talijanskog Kupa, oni su u ponedjeljak u četvrtfinalu kao gosti nadigrali drugoligaša Speziju sa 2-1 (0-1).

Domaći sastav poveo je pogotkom Emanuelea Calaioa (20-11m) i tu prednost čuvao do posljednjih 10-ak minuta, a tada je Riccardo Bocalon (83, 90+2) s dva gola kreirao veliki preokret.

Mario Šitum odigrao je čitav susret za Speziju, Dario Čanađija izašao je iz igre u petoj minuti sudačke nadoknade kod domaćih, dok je Vedran Celjak odigrao čitav dvoboj za Alessandriju.

Alessandria će u polufinalu igrati protiv Milana koji je prije pet dana svladao Carpi sa 2-1, dok će se u preostala dva četvrtfinala sastati Napoli - Inter (utorak) i Lazio - Juventus (srijeda).

>>Je li Halilović zakinut za čisti jedanaesterac u susretu protiv Reala?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije