Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završen posao

Ščeglov prodao Istru, od danas vlasnici su američki investitori

'27.06.2013., Split - Amerikanac Michael Glover zainteresiran za ulaganje u splitski sport posjetio je KK Split gdje ga je docekao Nikola Vuicic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/PIXSELL
02.06.2015.
u 15:35

Mediji spominju kako je Istra prodana za tri milijuna dolara, no direktor Neven Šprajcer demantirao je autentičnost iznosa.

Američki investitori vezani uz odvjetnika Michaela Glovera od danas su novi vlasnici NK Istre 1961, piše Regional Express. U Zagrebu je potpisano preuzimanje većinskog vlasničkog paketa dionica kluba kojeg je do nedavno imao Rus Mihail Ščeglov.

Prvo obraćanje javnosti novih vlasnika kluba očekuje se u četvrtak kad će se održati i skupština na kojoj će biti određene smjernice rada.

Mediji spominju kako je Istra prodana za tri milijuna dolara, no direktor Neven Šprajcer za Regional Express je demantirao autentičnost iznosa.

>>Pamić: Ovo je veliki dan za Istru. Uskoro će nas preuzeti američki ulagači

Komentara 5

Avatar petrolio
petrolio
19:09 02.06.2015.

već znamo poredak prva 4 za iduću sezonu: 1. dinamo, 2. rijeka, 3. istra, 4. hajduk (osim ako slaven ili zagreb ne preskoče hajduk na tablici),hehe

FR
franjo
18:05 02.06.2015.

Sve je to pranje novca ....

Avatar dzambo
dzambo
04:15 03.06.2015.

Hajduk ostaje vjeran sebi kao i '41 kad su svi ''domaci'' izdali i prodali se za ''buzasto'' i doveli ''strance'' da upravljaju sa njima.... Tak ce i ovi ''novi'' zavrsiti....pokupiti sto valja.....zaraditi....i pobjeci.... Sta navijaci Dinama imaju od ''kapitalizma'' ili ili Rijekini...et sad i Istre....svi ulozili ''Milione'' i opet ''corak''...tamo neki ''Gruzijci...ljevi Austrijanci...i ko zna ko jos iz ''elite'' i ''nasi'' pored toliko ulozenih Miliona nemogu proc.... A Hajduk sto ne prodje barem nije ni ulozio ni priblizno od tih suma....pa i nije neka steta.... Ajd bice nam bolje jednog dana kad Kapitalizam ode zauvijek........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije