Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZACRTAN CILJ

Sammir igrama za Getafe traži put povratka u reprezentaciju

Sammir
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.08.2014.
u 10:00

Hrvatsku će u trenutačno najboljoj ligi predstavljati i Mario Pašalić te Sammir.

Modrić, Mandžukić i Rakitić bit će velike zvijezde Primere ove sezone, no Hrvatsku će u trenutačno najboljoj ligi predstavljati i Mario Pašalić te Sammir.

Mario Pašalić, Hajdukovo čudo od djeteta, kojeg je kupio Chelsea, kalit će se u Primeri. Igrat će za Elche, bit to njegov veliki ispit.

- Pašalić je došao u odličan klub u kojem će imati dosta prigoda za igranje. Elche ima kvalitetnu momčad, koja će mnoge iznenaditi, vjerujem da će Pašalić napraviti korak više ove sezone - kazao je Mate Bilić.

A u Primeri ima i Sammira, koji će u Getafeu tražiti put povratka u reprezentaciju. Niko Kovač za sada ga je izbrisao.

Svojih pet minuta u Barceloni B čekat će Alen Halilović, još jedno naše čudo od djeteta. Na pripremama je oduševio Luisa Enriquea, dobio od trenera sve pohvale.

>> Sammir zabio za pobjedu Getafea protiv Eintrachta (B)

Ključne riječi

Komentara 4

MI
mirsaanjac
16:38 24.08.2014.

A u Primeri ima i Sammira, koji će u Getafeu tražiti put povratka u reprezentaciju. Niko Kovač za sada ga je izbrisao.>>>>>>>>>>>>>>> Cisti dokaz da Kovac nema mnogo medju usima.....Pozvao Pranjica a izostavio Sammira

GA
Gambit
13:03 24.08.2014.

Nije da guram Sammira, ali bih prije njega pozvao nego Halilovića, Brozovića, Pašalića i Pjaca. Ne očekujem plasman na EP dok je Kovač izbornik.

CE
centirion
14:48 24.08.2014.

A zašto je novinar u članku Sammirovo ime napisao onako sitnim slovima, dok je od ostalih naših Hrvatski igrača imena dobrano podebljao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije