Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMTI SE POBJEDA

Eduardo da Silva zabio pogodak, ali mu je poništen i pripisan Fredu

Eduardo da Silva
Shakhtar.com
19.09.2015.
u 23:55

'Možda je suparnik bio svježiji od nas pa je bio opasan u nastavku. Ali tih 2:0 baš je ono što nam je trebalo.'

Eduardo da Silva zabio je gol u pobjedi Šahtara nad Stalom 2:0, no kasnije je pogodak pripisan Fredu, piše Goal.com.

- Igrao sam kao ofenzivni vezni. Nije mi to novo, igrao sam na toj poziciji godinama, i bilo je odlično! Također, uvijek se razumijem s Darijom, puno smo utakmica odigrali zajedno pa smo znali što trebamo činiti. Kod gola Fred je pucao, odbila se od mene i ušla u mrežu. Prema pravilima, naravno da sam ja trebao biti strijelac, ali gol je pripisan Fredu. Nema veze, važno da smo pobijedili - rekao je Dudu.

Trener Mircea Lucescu je naglasio:

- Možda je suparnik bio svježiji od nas pa je bio opasan u nastavku. Ali tih 2:0 baš je ono što nam je trebalo. Uvrstio sam sedmoricu novih igrača u momčad, i nisu se proslavili, djelovali su mlako, lako gubili lopte.

Utakmica se igrala u Kijevu, a ne u Lavovu.

- Imali smo 75 putovanja avionom od početka sezone! Zato sam odlučio da ovu utakmicu igramo ovdje, u Kijevu. Pa vidjelo se i u današnjoj utakmici koliko su igrači umorni. K tome, na ovom smo terenu održali nebrojeno treninga, pa ni travnjak nije dobar, što se također odrazilo na našu igru.

>> Eduardo strijelac za Šahtar, četvrtoligaš Regensburg bolji od Bayerna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije