Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESKRIVENO ZADOVOLJSTVO

Eduardo da Silva stigao u Ukrajinu, dočekao ga Darijo Srna

Eduardo da Silva
Twitter
12.07.2015.
u 16:04

'Zatražio sam odlazak natrag u Šahtar i Flamengo me pustio. Uza sve poštovanje prema Flamengu, ponuda koju sam dobio sjajna je.'

Eduardo da Silva od subote 11. srpnja je ponovno igrač Šahtara. Bivši hrvatski reprezentativac napustio je Flamengo, a u Ukrajini ga je dočekao Darijo Srna.

- Zatražio sam odlazak natrag u Šahtar i Flamengo me pustio. Uza sve poštovanje prema Flamengu, ponuda koju sam dobio sjajna je. Jako dobro poznajem zemlju u koju idem i neće mi trebati vremena za privikavanje. Moram misliti i na svoju obitelj i na budućnost - rekao je Dudu po slijetanju u Ukrajinu.

U dresu Flamenga hrvatski je napadač u 49 utakmica zabio 14 golova. U Šahtaru je u prvom "mandatu" nakon četiri godine u 81 utakmici zabio 24 gola.

>> Eduardo se vraća u Šahtar: Moram misliti na obitelj i budućnost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije