Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo dokazivanje

Roberto Mancini novi trener Matea Kovačića u Interu

Roberto Mancini
Reuters
14.11.2014.
u 17:36

Vidjet ćemo kakav će tretman imati Kovačić kod Mancinija, koji je u svojim igračkim danima igrao kao i naš reprezentativac na poziciji lijevog veznog igrača

Walter Mazzari dobio je otkaz, potvrđeno je iz milanskog kluba, zbog loših rezultata i igara kluba koji je čak 18 puta bio talijanski prvak. Mazzarri je u klubu od prošlog ljeta, a nakon 11 kola nove sezone Inter je tek na devetom mjestu. Bivšem treneru, po svemu sudeći, presudio je poraz kod tada posljednjeplasirane Parme. Jedina svijetla točka Mazzarijeve momčadi najbolji je dribler i jedan od najvećih talenata lige Mateo Kovačić, kojemu je Mazzarri povjerio ulogu ključnog čovjeka sredine terena.

Talijanski mediji tvrde da će novi trener Intera biti Roberto Mancini (na slici), koji je već vodio crno-plave od 2004. do 2008. te je u tom razdoblju osvojio tri talijanska prvenstva i dva kupa Italije. Potom je otišao u Manchester City s kojim je bio prvak Engleske 2012. , a prošle sezone vodio je turski Galatasaray.

Vidjet ćemo kakav će tretman imati Kovačić kod Mancinija, koji je u svojim igračkim danima igrao kao i naš reprezentativac na poziciji lijevog veznog igrača. Mateu predstoji novo dokazivanje.

Komentara 2

DA
darmar
18:23 14.11.2014.

Umjesto da se konsultira sa sefom struke, Kovacem, oko prijateljske tekme (konkurenti talijano taj dan nisu imali prijateljsku tekmu, sta o tom misli vrli Suker?) predsjednik Suker sam ugovori tezak susret prije najvaznije tekme kvalifiacija. Za razmisljat stvarno. Umjesto da bude zadovoljan za super tekmom i igrom mladih igraca koje Kovac stvara i uvodi u repku, Suker prigovara, trazi problem Kovacu i sam rusi ozracje repki pred najvazniju tekmu kvalifikacija. Pojedinci bi trebali shvatiti da nije sve u SEverininim....pjesmicama ili zelenim ......stolovima.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
18:57 14.11.2014.

Roberto Mancini novi trener sjajnih slovenskih reprezentativaca Rene Krhina i Samira Handanovića u Interu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije