Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Puli

Rijeka pogotkom Krstanovića pobijedila Istru i preskočila Hajduk

Ivan Krstanović
Marko Prpić/Pixsell
30.03.2014.
u 21:15

Igor Čagalj u kaznenom prostoru srušio je Andreja Kramarića, a sudac Igor Križarić pokazao je na bijelu točku te isključio Čaglja

U posljednjoj utakmici 28. kola hrvatskog nogometnog prvenstva Rijeka je sa 1:0 porazila Istru u Puli. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ivan Krstanović iz jedanaesterca.

Na stadionu je bilo 1500 gledatelja, a ključni trenutak dogodio se u 38. minuti. Igor Čagalj u kaznenom prostoru srušio je Andreja Kramarića, a sudac Igor Križarić pokazao je na bijelu točku te isključio Čaglja.

Siguran realizator bio je Ivan Krstanović, a Rijeci je to bilo dovoljno za nova tri boda. Momčad Matjaža Keka sada ima 57 bodova i preskočila je Hajduk na drugom mjestu.

>>Dinamo protiv Osijeka nadoknadio dva gola, ali na kraju ipak izgubio!

Ključne riječi

Komentara 2

CA
canajisraM
21:23 30.03.2014.

Hajduk je treci . Kriv je Mamic!!!

GI
gismund
12:14 31.03.2014.

rijeka ima sreće što im je dinamo ustupio/prodao 2-3 glavna igrača koji uz to često zabijaju i drže rijeku pri vrhu. bez toga bi rijeka bila na sredini ljestvice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije