Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Rijeka svladala Hajduk uz tri gola Kramarića

Rijeka - Hajduk
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
27.07.2014.
u 22:55

Nogometaši Rijeke ostvarili su još jednu uvjerljivu pobjedu protiv Hajduka (4:2), koji odavno prema kvaliteti nije na riječkoj razini. Rijeka je doslovno pregazila Hajduk u prvom poluvremenu, a Andrej Kramarić odigrao najbolje poluvrijeme u bijelom dresu. Najbolji strijelac lige ostvario je hat-trick u prvih pola sata igre i dotukao ionako deprimiranu momčad Hajduka.

Kramine majstorije

Ušli smo ozbiljno u utakmicu, u namjeri da ostvarimo što je moguće bolji rezultat. Tako smo se pripremali kazao je Kramarić.

Od tri Kramarićeva pogotka, onaj u 31. minuti spada u kategoriju majstorija koje se rijetko viđaju. Maloča je nespretno reagirao i loptu odbio natrčalom Kramariću, koji je utrčao u kazneni prostor s lijeve strane i desnom nogom prebacio Stipicu tako da je lopta udarila u prečku i završila u mreži 3:1. Vrhunski potez!

U 70. minuti Kramarić je propustio jedinstvenu priliku postići četiri gola Hajduku. Krstanović je sjajno odigrao zadnji pas, Kramarić krenuo prema vrataru Stipici pa onda nepotrebno zastao u nepotrebnim lažnjacima. Bila je klasična ilustracija suzdržanosti Rijeke u drugom dijelu.

Htio sam zabiti četvrti

Tako je ispalo, htio sam postići četvrti pogodak, nisam uspio. Ja uvijek nastojim postići što je moguće više golova kaže Kramarić.

Drugo poluvrijeme rezultatski je pripalo Hajduku zahvaljujući prekrasnom pogotku Caktaša u 83. minuti, Vargić nije uspio dohvatiti snažno upućenu loptu s 25 metara 4:2. Što se tiče igre, ritam je u drugom dijelu znatno pao. Dojam je da su splasnule i riječke ambicije nakon uvjerljivog vodstva u prvom dijelu. Nije bilo potrebe za jurnjavom pa je momčad Hajduka dobila nešto više prostora za manevar.

Razmišljamo o nastupu na Farskim otocima, Hajduk je završena priča – znakovito je rekao Kramarić.

Za današnju Rijeku ovakav Hajduk je završena priča.

Naprave se greškice, naletiš na igrače takve kvalitete koji nemaju milosti kazao je Vukas.

Tko zna hoće li milosti prema njemu i Tudoru imati uprava Hajduka, jer već se priča o smjeni.

>> Diego Costa zabio prvi gol, Delač branio za Chelsea

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
21:35 27.07.2014.

E moj Ajduce spao si nisko kada te Rijeka samara kako hoce

ZA
!zagreb!
21:53 27.07.2014.

Sva sreća da Dinamo namješta utakmice. Tko bi osvojio prvenstvo pored moćnog Hajduka. Njima nitko ni u europi ne može ništa osim ribara iz irske i mađarskih kobasičara.

MA
magnum2013
21:38 27.07.2014.

Molimo Brbića da hitno sazove skup članova potpore kojima su se hvalili kod kupovine godišnjih karata. Možda da sjednu u upravu Arsen Dedić, Mišo Kovač, Severina....možda i krene na bolje jer sa ovima nemože nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije