Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donio im sreću

Reno na tribini gledao kako je Igor Štimac skockao Zadar

Reno Sinovčić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
09.02.2015.
u 13:02

- U potpunosti sam miran što se tiče ovog mog posla u Zadru - rekao je Štimac nakon pobjede.

Igor Štimac je posljednji put, prije ove pobjede nad Osijekom (3:1), u službenoj utakmici na klupi bio u Hampden Parku. Tada je Hrvatska izgubila od Škotske, tada se grizao zbog loše predstave Modrića, Mandžukića i ostalih naših velikana. Podnio je ostavku. Petnaest mjeseci poslije stiskao je šaku nakon pogotka Ivana Pešića, radovao se tome što je Vedran Ješe skinuo sedam kilograma viška i postao mu oslonac u obrani...

Uživam u ovom poslu

To je taj pravi nogometni život.

– U potpunosti sam miran što se tiče ovog mog posla u Zadru. Hoće li to biti dovoljno za ostanak u ligi, samo Bog zna, u konačnici će nijanse odlučiti. Važno je da smo krenuli s pobjedom, koja će destabilizirati naše prijatelje iz Osijeka, a nama donijeti toliko potrebno samopouzdanje – rekao je Štimac nakon pobjede nad direktnim rivalima u borbi za prvoligaški život.

U Zadar je stigao da bi spasio klub svog velikog prijatelja Rena Sinovčića. Oni koji znaju Štimca uvijek će reći "privilegij je biti njegov prijatelj". Sinovčić više nije u Remetincu, kako kaže ondje se dobro odmorio, odigrao na stotine partija jamba.

– Evo me, tu sam – došao je na svoje mjesto u svečanu ložu.

Izjava nema, tek osmijeh i zagrljaji s prijateljima. A svjedoci i ostali iz te akcije "Ribar" morali su utakmicu gledati s drugih mjesta kako Reno ne bi došao u mogućnost da djeluje na svjedoke.

Gabrić ni kriv ni dužan

Vidio je Reno da mu je prijatelj Igor napravio dobar posao, ovaj Zadar, koji se nakon deset utakmica bez pobjede, posljednju je upisao ljetos, došao do tri boda. Vidio je čvrsti Zadar. Drago Gabrić, jedan od povratnika, tražio je igranje, premda je bio ozlijeđen. I uspio se održati 25 minuta na terenu, dovoljno za asistenciju.

– Nismo pričali o problemima koji su nas zadesili prije utakmice. Evo, Gabrić naprimjer. Gležanj mu je otečen, malo tko bi igrao s takvom nogom, a još i ovo što je izašlo u javnost. Uvučen je u događaj s kojim nema ništa – govorio je Štimac o famoznim blizankama iz Rijeke, koje su se navodno posvadile baš zbog Gabrića.

Prije utakmice ponosno nas je vodio kroz obnovljene svlačionice, koje su bile derutne, pokazivao nove pločice, medicinski centar, govorio o planovima kao da će se u Zadru zadržati cijeli život.

– Bio tu mjesec, godinu ili deset isto ću se ponašati – rekao je Štimac.

Rastrčan je, na svim je stranama, brine se o tome kakav je travnjak, hoće li na utakmicu doći pozvana djeca zadarskih škola.

– Uskoro će se na sjednici Gradskog vijeća Zadra naći točka dnevnog reda o izgradnji novog stadiona na Višnjiku u sklopu kojeg će biti i kamp sa šest nogometnih terena – priča nam Štimac planove Zadra.

>> Reno Sinovčić izašao iz Remetinca

Komentara 3

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
13:44 09.02.2015.

I čorava koka najde poneko zrno,(euforija 1. utakmica).Zar Ćiro nije dobija par utakmica i tak su ga dizali u nebesa, a znamo kak je završilo. Prićekajmo još koju nedjelju i znali bumo sve.

Avatar white socks
white socks
15:15 09.02.2015.

Daleko veći hvalospjevi su pjevani kad je Ćiro pobjedio par utakmica.

Avatar links
links
15:44 09.02.2015.

krimosi opet jašu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije