Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao napise

Ramos: Ne napuštam Real, želim ostati u klubu koji mi je dao sve

Sergio Ramos
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.12.2014.
u 08:57

- Zbog ozljede sam morao izaći u polufinalnoj utakmici, ali nadam se da nije ništa ozbiljno. Jako želim nastupiti u finalu, to je jedino natjecanje koje nisam osvojio

Madridski Real u subotu će se boriti za naslov svjetskog klupskog prvaka, a protivnik će mu biti argentinski San Lorenzo. Klub za koji navija papa Franjo sinoć je pobijedio Auckland nakon produžetaka sa 2:1.

Sergio Ramos nada se novoj tituli kraljevskog kluba.

- Zbog ozljede sam morao izaći u polufinalnoj utakmici, ali nadam se da nije ništa ozbiljno. Jako želim nastupiti u finalu, to je jedino natjecanje koje nisam osvojio i nadam se da će Real uspjeti u tome, rekao je Ramos.

U posljednje vrijeme sve se glasnije govori kako će napustiti Madrid, ali on je to demantirao.

- Iskreno, novi ugovor mi je najmanja briga. Zato i imam svog agenta, a njegov posao je komunicirati s klubom.  Ugovor mi istječe 2017. godine i moja je namjera ostati u klubu koji mi je dao sve.

>>San Lorenzo u produžecima slomio Auckland za finale s Realom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije