Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inter se mučio

PSG napunio mrežu Subašića, Petrić strijelac, Tudorov PAOK pobijeđen

Danijel Subašić
Reuters/Pixsell
30.08.2015.
u 23:59

Marcelo Brozović je igrao do 85. minute za Inter, dok je Bubnjić kod Carpija odradio svih 90 minuta.

Inter je u posljednjim minutama susreta stigao do pobjede nad Carpijem (2:1) u drugom kolu talijanskog prvenstva.

Inter je stigao do prednosti u 31. minuti igre nakon sjajnog zalaganja Stevana Jovetića. Napadač je najprije pucao po sredini gola, a nakon što mu je Željko Brkić obranio udarac ponovno je stigao do lopte i iz drugog je pokušaja poslao u mrežu za 1:0, piše Goal.

Carpi je mogao do izjednačenja krajem prvog poluvremena, ali je Wilczeku i Fedelu nedostajalo preciznosti.

Ipak izjednačenje je stiglo u 81. minuti kada je pogodak postigao Antonio Di Gaudio, no na kraju se to ipak pokazalo nedostatnim za bod jer je Inter ipak stigao do pobjede.

Gabriel Silva je u 88. minuti skrivio jedanaesterac, a s bijele je točke pobjedu Interu u posljednjim minutama donio Stevan Jovetić.

Marcelo Brozović je igrao do 85. minute, dok je Bubnjić kod Carpija odradio svih 90 minuta.

Izvještaje i statistiku utakmica talijanskog prvenstva možete pročitati na portalu Goal.com

Italija, 2. kolo: Roma – Juventus 2:1, Atalanta – Frosinone, Carpi (Bubnjić 90 minuta) – Inter (Brozović do 85. minute) 1:2, Chievo – Lazio 4:0, Genoa – Verona 2:0, Napoli (Strinić na klupi) – Sampdoria 2:2, Torino – Fiorentina (Kalinić 90, Rebić od 76., Badelj na klupi) 3:1, Udinese (Perica na klupi) – Palermo (Jajalo 90 minuta) 0:1.  

PSG je s visokih 3:0 pobijedio Monaco u derbiju 4. kola francuskog prvenstva. Parižani su tako četvrtu utakmicu zaredom odigrali bez primljenog pogotka, piše GoalEdinson Cavani je postigao dva gola, dok je Ezequiel Lavezzi dodao jedan. Zlatan Ibrahimović i Angel di Maria nisu zabili, ali jesu asistirali.

Danijel Subašić je krenuo od prve minute u dresu Monaca, dok je Mario Pašalić igrao od 81. minute. Najskuplje ovoljetno pojačanje PSG-a, Angel di Maria je dobio priliku od 73. minute.

Francuska, 4. kolo: St. Etienne – Bastia 2:1, Bordeaux – Nantes 2:0, Monaco (Subašić 90 minuta, Pašalić od 81.) – PSG 0:3.

Panathinaikos je s visokih 4:0 pobijedio Kalloni u drugom kolu grčkog prvenstva. Povela je domaća momčad preko Karelisa u osmoj minuti, a povisio je Berg u 31. U nastavku je zabio Tavlaridis u 57. minuti igre, a konačni je rezultat postavio Mladen Petrić deset minuta prije kraja susreta, piše Goal.

Petrić je ušao u igru u 18. minuti umjesto Berga dok je Danijel Pranjić igrao do 72. minute.

Igor Tudor još uvijek ne zna za pobjedu u domaćem prvenstvu. Nakon remija u prvom kolu, PAOK je poražen na gostovanju kod Giannina s 3:1. Marin Leovac je odigrao svih 90 minuta u dresu PAOK-a.

Panathinaikos je prvi u prvenstvu, dok je PAOK na 12. poziciji. 

Španjolska, 3. kolo: Eibar – Athletic (B) 2:0, Sevilla – Atletico (M) 0:3, Valencia – Deportivo 1:1.

>>Juveov najgori početak sezone u povijesti: Mandžo nevidljiv, Džeko debitirao pogotkom

Komentara 3

Avatar petrolio
petrolio
07:34 31.08.2015.

subašić sve lošije brani, treba vidjeti tko bi ga mogao zamijeniti na golu repke

MU
munjaaa
08:29 31.08.2015.

Možda Eduardo daj ne njake

RE
rektil
08:36 31.08.2015.

Koliko god mi volili Subašića, on nije golman za repku, jedna dobra sezona ne čini ga čudom. Ima i boljih u hr ligi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije