Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanko poklepović:

'Prvi sam put s pravom smijenjen'

Stanko Poklepović
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
14.04.2015.
u 18:45

Ne žalim što sam i u ovim godinama sjeo na klupu, jednostavno sam zaljubljen u nogomet. Tužan sam jer nisam uspio, kaže Špaco

U svojem domu u Sukoišanskoj ulici, nasuprot Splitovu stadionu, Stanko Poklepović prebirao je po proteklim danima na klupi Hajduka. Miješali su mu se osjećaji još tamo iz osamdesetih kada je prvi put sjeo na klupu bijelih pa do danas. Bio je neraspoložen, ali primio nas je u svoj dom.

– Ovaj je posao bremenit i težak, s pravom sam smijenjen prvi put. Žalostan sam, ali izostao je rezultat – kazao je Poklepović.

Nije bilo velikih razgovora s klupskim vodstvom. Prekaljeni trener prenio nam je što je kazao predsjedniku Marinu Brbiću i Goranu Vučeviću.

– Donesite odluku i stanite iza nje, to sam im rekao – kaže nam Poklepović.

Brbić i Vučević najavili su da ga žele vidjeti u klubu, na nekoj savjetničkoj funkciji. Poklepović se ne žuri, najprije će se dobro odmoriti.

– Sada je o tome bespredmetno razgovarati, ipak sam ja maknut – kaže bivši Hajdukov trener.

Vratio se još jednom unatrag.

– Bio sam optimalan izbor kada je otišao Tudor, ali nije me poljubio rezultat. Imao sam bolju igru od rezultata. Najlošije smo igrali u Osijeku, a ondje smo pobijedili... Ima i stvari koje mi smetaju, Hajduk je isprovocirana momčad, na sceni je sustavno kažnjavanje Hajduka. To sam osjetio na utakmicu u Puli – kazao je Poklepović.

>>Poklepović nas je neprestano uveseljavao, evo njegovih najboljih izjava!

>>Vučević trener Hajduka: I ja sam kriv, Špaco je bio moj izbor

Komentara 1

OB
ObrenM
20:35 14.04.2015.

Kada je Poklepovic izabran za trenera,komentirao sam,da on ne moze pomoci Hajduku.Osim toga sam konstatirao,da je u Hrvatskoj tradicionalno,da se isti treneri poslije vise godina ponovo dovode kao spasitelji iako su u predhodnom mandatu donjeli stetu.Tako je i sa politicarima i sa direktorima firma.Sto se tice Space,neka se sa Cirom uhvati pod ruku i odu iz javnosti u mirovinu,a ne da upropastavaju nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije