Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA ZVIJEZDA

Proširilo se svijetom – djevojčica zdušno navija za Rijeku!

Navijačica
Foto: Youtube/Screenshot
06.10.2014.
u 15:11

Pratila je tempo i iz sveg glasa navijala za svoj klub.

Rijeka je u drugom kolu Europske lige oduševila igrom i umalo pobijedila branitelja naslova Sevillu, što se proširilo nogometnim svijetom – baš kao i navijanje.

Specifičan je stadion podno Kantride, oni koji ga vide prvi put ne mogu ostati ravnodušni jer nije baš svakidašnja stvar graditi na takvoj poziciji stadion. No uz njega dolazi i sjajna Armada, koja je zdušno bodrila svoju Rijeku. Ni to nije za mnoge uobičajeno, pa ne mogu ostati nezainteresirani.

Ovaj put najzanimljivija je bila jedna djevojčica, koju je otac doveo među najžešće navijače Rijeke. Pratila je tempo i iz sveg glasa navijala za svoj klub. Ta se snimka proširila društvenim mrežama i djevojčica će na "pet minuta" biti slavna.

Toliko o tome da roditelji s djecom ne mogu na stadion...

>> 'Tako malo je nedostajalo da nokautiramo Sevillu, držali smo ih u šaci!'

 

Komentara 7

BJ
boris.jagar2
15:51 06.10.2014.

Super!

CR
crnaguja1950
16:03 06.10.2014.

Mala Dragana sa Pećina

Avatar kesizubac
kesizubac
16:42 06.10.2014.

Prizor koji razgaljuje i srce i dušu ! Pozdrav od starog Dinamovca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije