Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastali se s Mamićem

Predstavnici Chelseaja stigli u Zagreb po zvijezdu juniora Dinama!

Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
15.01.2016.
u 20:09

U Maksimiru se jučer u velikoj tajnosti održao sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Chelseaja (tehnički direktor Michael Emenalo) i Dinama (Zoran Mamić)

Mlade nade Dinamove omladinske škole privlače veliku pažnju europskih velikana, a u četvrtak su zbog vratara Adriana Šempera u Zagreb stigli predstavnici Chelseaja, doznaje Goal.com. I to s prilično jasnom vizijom – što prije svoje redove osigurati talentiranim vratarom. Kojeg vide kao sjajnu investiciju za budućnost...

Adrian Šemper prošle je godine briljirao na dva velika natjecanja; Europskom prvenstvu u Bugarskoj i Svjetskom prvenstvu u Čileu. Naravno, u svojoj kategoriji do 17 godina. A njegove predstave nisu izmakle najvećim klubovima svijeta, tako niti velikom Chelseaju...

U Maksimiru se jučer u velikoj tajnosti održao sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Chelseaja (tehnički direktor Michael Emenalo) i Dinama (Zoran Mamić). Čelnici engleskog premierligaša dugo su "opipavali" razmišljanja Zorana Mamića, a onda (ipak neočekivano) na stol bacili i službenu ponudu...

Cijeli tekst o ponudi Chelseaja za Adriana Šempera, kao i ponuđenu cijenu te kakav je bio odgovor Dinama, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Evo zašto se Andrej Kramarić neće vratiti u Dinamo!

Komentara 21

UN
unfall
20:41 15.01.2016.

Iskreno se nadam da nece doci do transfera i da cu kao navijac imat priliku uzivat u njegovom odrastanju na golu naseg dinama .

Avatar mladen valentić
mladen valentić
21:40 15.01.2016.

I Delač je bio nada odveli su ga u Chelsea, pa su ga seljakali, pa se zagubio. Chelsea i drugi veliki Europski klubovi neće ulaziti u rizik ubacivati mlade nade, nego idu na sigurno, nadu žele uzeti za male pare a uvjek će se osloniti na iskustvo. Tako da bi mlade nade trunule na klupi, a rijetko kad mi neka nada uspjela se nametnuti u klubu. Svima preporučam stječite znanje i iskustvo u svojim matičnim klubovima, kad postanete ime u seniorskim utakmicama bilo za Dinamo, Hajduk, Rijeku ili bilo koji klub e onda razmišljajte o inozemnoj karijeri, da ne bi bilo na kraju karijere gdje sam bio? Nigdje. Što sam radio (igrao)? Ništa.

DU
Deleted user
20:24 15.01.2016.

Dinamo je sila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije