Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Kos

Predsjednik Hajduka samo se nasmijao na 'ponudu' Dinama: 'Da, u Hajduk dolazi Messi'

Ivan Kos
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.08.2016.
u 12:28

Što se tiče odlazaka, prema najnovijim informacijama čini se da će Marko Rog do kraja prijelaznog roka ipak napustiti Maksimir i krenuti prema Napulju.

Jučer se proširila informacija da je Zdravko Mamić zainteresiran za dovođenje Lovre Kalinića i Nikole Vlašića u Dinamo. Iako je to bilo samo nagađanje u kojem se spominjala i cifra od 10 milijuna eura, Dinamo nikakvu službenu ponudu nije poslao na Poljud. Bez obzira na to, predsjednik Hajduka osvrnuo se na taj slučaj.

- Može pisati tko god i što god hoće. Nemam tih informacija, možda ih oni imaju. Tako netko može napisati i da u Hajduk dolazi Lionel Messi, kazao je Ivan Kos za Dalmatinski portal pa dodao:

- Vlašić i Kalinić su već rekli novinarima da nisu zainteresirani. Mi kao Hajduk radimo u interesu Hajduka, a bojim se da ne možemo postići interes Hajduka ako pričamo u tom smjeru.

Dinamo je nakon ulaska u Ligu prvaka najavio da se radi na dovođenju pojačanja. U igri su za sada neimenovani napadač i stoper, dok se zna primjerice da je Dinamova želja vezist kazahstanske Astane, sjajni mladi srpski reprezentativac Nemanja Maksimović (21).

Što se tiče odlazaka, prema najnovijim informacijama čini se da će Marko Rog do kraja prijelaznog roka ipak napustiti Maksimir i krenuti prema Napulju.

>>Mamić u Dinamo želi dovesti kapetana Hajduka i Nikolu Vlašića!

>>Najveći dobitak bio bi ostanak Roga, otkriveno kojeg igrača želi dovesti Dinamo!

Komentara 11

NO
Nordovest
12:36 27.08.2016.

Hahahahahahaha, "Vlašić i Kalinić su već rekli novinarima da nisu zainteresirani" a tko im je što nudio? Ne bi bili zainteresirani da im netko ponudi 500 tisuća eura godišnje plaće, ma i 100 tisuća samo nikog nema. Koji samoreklameri što će sve izmislit samo da se piše o navodnim igračima Hajduka. Možda su i meni zabranili ulazak u VIP ložu samo me iz obazrivosti još o tome nisu izvjestili .

Avatar cluesblues
cluesblues
13:30 27.08.2016.

"predsjednik hajduka samo se nasmijao na ponudu dinama…" - ma na koju ponudu??? onu iz maste vecernjakovih piskarala koji je obuzeo sveopci ocaj nakon prolaska dinama i ispadanja hajduka?…iz nadnaslova se jos uvijek moze shvatiti da je stvarno bilo nekakve ponude….ali nije bilo nikakove ponude!!! i predsjednik hajduka kaze da nije bilo nikakove ponude, nije bilo niti upita niti razgovora, niceg u vezi nilo kakvih transfera izmedju hajduka i dinama, nada, nula bodova!!! i nije se predsjednik hajduka nasmijao nikakvoj "dinamovoj ponudi" nego izmisljotini marsica i inih kolega, koji je jucer mrtav hladan provalio ovu laz i jos je izmislio i "cinjenice" o nekakvim razgovorima u poljudskoj lozi kako bi pdkrijepio ovu novinarsku bestijalnost…pa kak vas nije sram?...

Avatar unfeeling
unfeeling
12:58 27.08.2016.

Tako treba direktore. Neće valjda bogati ajduga prodavati igrače za 5 milja€ , ako ne daju 200 000 € po komadu ništa od prelaska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije