Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Enrique Cerezo

Predsjednik Atletica: Mandžukićev prijelom je vrlo kompliciran

Mario Mandžukić
Foto: Twitter
19.09.2014.
u 15:43

- Mandžukić je jučer imao operaciju, a danas je već pušten iz bolnice. Njegov prijelom je vrlo kompliciran i bolan, ali pretpostavljam da će doći sutra na utakmicu

Nakon što je jučer operirao nos, hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić danas je otpušten iz bolnice. Mandžo se dobro osjeća, a klub je izvijestio kako je otišao na kućnu njegu, no postupno će vježbati kako bi se što prije vratio na travnjak.

– Mandžukić je jučer imao operaciju, a danas je već pušten iz bolnice. Njegov prijelom je vrlo kompliciran i bolan, ali pretpostavljam da će doći sutra na utakmicu. Neće igrati, ali će gledati uživo, rekao je predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

Atletico sutra igra protiv Celte, a očekuje se da će Mandžo pauzirati oko dva tjedna.

Podsjetimo, Mandžukiću je u utorak slomljen nos na utakmici protiv Olympiacosa, i to na samom početku, a on je odigrao svih 90 minuta. Uz to, uspio je postići i pogodak, a operiran je već u četvrtak.

>>Mandžukić uspješno operiran, kad se vrati na teren nosit će masku

Komentara 3

BA
balance
18:03 19.09.2014.

Mandzo brz opravak ti zelimo.

MT
mladen.turcic
06:53 21.09.2014.

king

CO
coska
17:17 19.09.2014.

Đilkoš je to...samo još da ne pada toliko i da se ne svađa sa svima...eh!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije