Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sad je i službeno

Povjerenik za natjecanje HNL-a donio odluku o derbiju Dinama i Hajduka!

Doček Hajduka na Poljudu
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
25.11.2014.
u 09:49

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamo nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na osnovi dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje

Subotnji derbi između Dinama i Hajduka nije odigran jer gostujuća momčad nije izašla na teren. Kako su Splićani obrazložili, razlog tome leži u činjenici da njihovi navijači nisu mogli na tribine pa su tražili odgodu, što nije bilo moguće, a nakon toga odlučili su se na drastičan potez. Povjerenik za HNL Josip Brezni već tada je najavio da će se susret registrirati 3:0 za Dinamo, a danas je to postalo i službeno. Odluka je objavljena na službenim stranicama MAXtv Prve HNL.

"Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni primjenom članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a donio je odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo-HNK Hajduk rezultatom 3:0 par-forfe u korist GNK Dinamo zbog neopravdanog nenastupanja momčadi HNK Hajduk.

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamu nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na temelju dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje.

Dokumentacija s neodigrane utakmice dostavljena od službenih osoba utakmice predana je Disciplinskom sucu MAXtv Prve lige na daljnje postupanje",  stoji u priopćenju.

>>Torcida će u subotu organizirati veliki prosvjed na Rivi

>>Hajduk je kriv za neodigrani derbi, a čelnici HNS-a za kaos u nogometu!

>>HHO osudio potez Hajduka i "piromansku feštu" Torcide

Ključne riječi

Komentara 115

CE
cenzura
10:12 25.11.2014.

Važnija će biti disciplinska odluka a koja, po meni, mora biti drastična kako bi se neke likove naučilo pameti. Oduzimanje maksimalnog broja bodova ili zbog huškačke retorike vodstva Hajduka izbacivanje iz lige a Brbiću i Pavasoviću zabrana rada u nogometu.

DU
Deleted user
10:00 25.11.2014.

Pravda je zadovoljena. Ako još nešto slično probaju hajdukovci napraviti, mislim da bi bih trebalo izbaciti iz lige. Kako god bilo u ovim olovnim vremenima ostajem uz GNK Dinamo i domovinu Hrvatsku. Nema predaje!

Avatar Matija22
Matija22
10:08 25.11.2014.

Da je Hajduk prvi ili drugi blizu Dinama na ljestvici sigurno bi igrao utakmicu, ovako šta je među zadnjima od ljubomore na Dinamo i Rijeku nije htio igrati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije