Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Poruka Hrvatskoj: Meksiko razbio Južnu Koreju; briljirao debitant Pulido

Meksička nogometna reprezentacija
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
30.01.2014.
u 10:26

Meksikance je u vodstvo u 37. minuti golom doveo Oribe Peralte. Nakon toga na scenu je stupio debitant Alan Pulido koji je golovima u 45., 86. i 89. minuti kompletirao hat-trick za uvjerljivu pobjedu Meksika.

Nogometaši Meksika, koji će biti suparnik Hrvatske na Svjetsko prvenstvu u Brazilu, su u prijateljskoj utakmici u San Antoniju razbili Južnu Koreju sa 4:0.

Utakmica se igrača na stadionu Alamodomeu pred 54.000 gledatelja, a Meksikance je u vodstvo u 37. minuti golom doveo Oribe Peralte. Nakon toga na scenu je stupio debitant Alan Pulido koji je golovima u 45., 86. i 89. minuti kompletirao hat-trick za uvjerljivu pobjedu Meksika.

Inače, Meksiko je ovu utakmicu odigrao s igračima isključivo iz domaće lige.

Novu prijateljsku provjeru Meksikanci će imati 5. ožujka, a protivnik će im biti Nigerija.

Za razliku od Hrvatske, Meksikanci će s pripremama za Brazil početi tri mjeseca unaprijed. Na Svjetsko prvenstvu uz Meksiko i Hrvatsku u skupini A su još Brazil i Kamerun. Mi protiv Meksikanaca igramo utakmicu posljednjeg, trećeg kola.

Komentara 1

BA
Bart812
12:59 30.01.2014.

Bit će oni dobri. Tri mjeseca priprema?! Niko Kovač ima stvarno težak posao. Još Meksikanci igraju u tri najbliža grada, a mi letimo po par tisuća kilometara svaki put i nastavljamo tako i ako prođemo grupu. Trebat će naše prvo osvježiti od klupskih obaveza i onda ih spremiti fizički za SP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije