Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOREDBA BIJELIH I PLAVIH

Poljud ponovo postaje Hajdukova utvrda, a igrači Dinama ugodnije se osjećaju na gostovanjima

Hajduk - Stromsgodset
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
31.07.2015.
u 10:06

Hajduk u zadnjih deset sezona kod kuće ima pozitivan učinak u Europi! A gostovali su ovdje Dnipro, Inter, Anderlecht, Zenit, Deportivo, Sampdoria...

Poljud je za Stromsgodset bio rasprodan, a sve osim onog dijela tribine koji je bio zatvoren zbog Uefine kazne bilo je popunjeno. Ulaznice su stajale između 80 i 120 kuna. Dva dana ranije druga je norveška momčad istog stila igre i ambicije gostovala 300-tinjak km sjevernije. Izvukla je 1:1 možda baš zato što iza domaćina nije stajao takav navijački druk. Na utakmicu Dinama i Moldea došlo je nešto manje od 10.000 gledatelja, a ulaznice su stajale između 10 i 30 kn, piše Goal.

Sada je drukčije, posljednjih pet Hajdukovih europskih suparnika nije pobijedilo u Splitu (Sillamae u Dugopolju), protiv Karagandija je nadoknađeno 2:4, Dnipro je ostao na 0:0 te poslije došao do finala tog natjecanja, Sillamae je popio šesticu, protiv Kopera preokrenuto 2:3, a sada je pao i Stromsgodset.

Hajduk u zadnjih deset sezona kod kuće ima pozitivan učinak u Europi! A gostovali su ovdje Dnipro, Inter, Anderlecht, Zenit, Deportivo, Sampdoria...

Dinamov je trener Zoran Mamić, pak, nakon remija s Moldeom priznao kako se i on i njegovi igrači ugodnije osjećaju i lakše igraju na gostovanjima. Rezultati to potkrepljuju – u zadnjih deset godina učinak plavih kod kuće i u gostima gotovo je jednak.

>> Brojke Dinama i Hajduka u europskim utakmicama pogledajte na Goal.com

>> Zoran Mamić najveći krivac, potpuno je promašio sustav!

>> Burić: Kada je Balić primio loptu znao sam da će zabiti. Bilo je to savršenstvo pokreta

Komentara 24

FI
Fisherman
10:40 31.07.2015.

Kakva je to utvrda kad je Dinamo svaki puta osvoji.....mozda bi trebali zazidati golove u toj utvrdi...neznam ali nesto bi svakako trebali uciniti ali ne crtajuci svastike.To kod Dinama nepali jer oni su jos jedini pravi domoljubni klub.

DI
dinamic
11:32 31.07.2015.

Cestitam Hajduku na pobjedi, atmosferi... ali Dinamo ce jos dugo biti najbolji hrvatski klub!

LO
Lovro13031999
10:37 31.07.2015.

Istina nazalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije