Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači ga hvale

Pogledajte sve sjajne poteze Halilovića s utakmice protiv Betisa

Alen Halilović
Foto: Twitter
1/2
27.09.2015.
u 19:57

Halilović je postao zanimljiv i navijačima pa se nakon svake utakmice na društvenim mrežama pojavljuje i video sa svim njegovim potezima

Alen Halilović nastavlja s odličnim igrama za Sporting Gijon. Odlazak na posudbu preporodio je mladog hrvatskog reprezentativac koji vidno napreduje, sve više se kreće, čvršći je u dvobojima i nametnuo se u vođu na terenu.

Njegov Sporting danas je kod kuće poražen od Betisa 1:2, ali Halilović je odigrao vrlo dobro. Gotovo sve akcije išle su preko njega, imao je sjajnih prodora, dizao je publiku na noge, a u 17. minuti asistirao je za pogodak svoje momčadi.

Španjolski mediji sve ga više hvala i svi drže da će, pod uvjetom da nastavi ovako napredovati, sljedeće sezone dobiti priliku i u seniorima Barcelone jer njegov talent se zaista vidi, samo ga treba do kraj izbrusiti.

Halilović je postao zanimljiv i navijačima pa se nakon svake utakmice na društvenim mrežama pojavljuje i video sa svim njegovim potezima. Nije iznimka bila ni današnja utakmica pa možete pogledati kako je odigrao...

>>Gijon izgubio, Halilović sjajno asistirao za gol

Komentara 4

DU
dupin7
22:16 27.09.2015.

u spanjolskoj ga svi hvale... samo ga mi "hrvati" pljujemo.. koji smo mi narod... igraj Alene i ne obaziri se na ove, pravi navijaci koji vole HR repku ti se raduju... pozdrav

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:05 27.09.2015.

bravo allen, samo naprijed

ZG
zvonimir.glasnovic.7
03:26 28.09.2015.

vidi se igrački napredak, ovo je dobro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije