Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Metalist - Šahtar 2:4

Pogledajte prekrasne golove Eduarda i Srne u velikom preokretu

Darijo Srna
Foto: PA/Pixsell
1/2
30.03.2014.
u 21:30

U derbiju kola Dnipro je kod kuće slavio protiv kijevskog Dinama s 2:0. Za domaće je svih 90 minuta odigrao Ivan Strinić, kao i Domagoj Vida za goste, dok je Ognjen Vukojević zamijenjen u 62. minuti

U 20. kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je u gostima nakon velikog preokreta pobijedio Metalist s 4:2. Domaćini su već nakon 32. minute imali prednost od 2:0, a preokret je pokrenuo Douglas u 36. minuti. Dvije minute kasnije pretvorio se u asistenta, nabacio je u kazneni prostor, a Eduardo glavom zabio za 2:2.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Darijo Srna je prekrasnim udarcem zabio za vodstvo Šahtara, a konačni rezultat postavio je Adriano u 74. minuti. U istoj minuti Eduardo je napustio travnjak.

U derbiju kola Dnipro je kod kuće slavio protiv kijevskog Dinama s 2:0. Za domaće je svih 90 minuta odigrao Ivan Strinić, kao i Domagoj Vida za goste, dok je Ognjen Vukojević zamijenjen u 62. minuti.

Šahtar je vodeći s 44 boda, Dnipro ima 41, ali i utakmicu manje, dok je kijevski Dinamo na 39 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije