Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Počinje Afrički kup nacija, a ovo su klubovi koji će najviše izgubiti

Yaya Toure na treningu
Reuters (Ilustracija)
09.01.2015.
u 18:53

Za Manchester City igra Yaya Toure i ponajbolji je igrač u momčadi i okosnica svih uspjeha aktualnog engleskog prvaka.

Afrički kup nacija je pred nama i brojne zvijezde s afričkog kontinenta napustiti će svoje klubove i krenuti sa svojim reprezentacijama u lov na prestižnu titulu. Izgubit će mnogi, ali nekako se čini da će najviše ipak izgubiti klubovi iz Premiershipa.

Primjerice, za Manchester City igra Yaya Toure i ponajbolji je igrač u momčadi i okosnica svih uspjeha aktualnog engleskog prvaka. Potom imamo i Wilfrieda Bonyja, koji praktički sam nosi ove sezone sjajni Swansea City.

Isto tako je Papiss Cisse, jedan od najtraženijih nogometaša danas, okosnica igre Newcastlea. Bez njega su slavili u samo 29 posto utakmica, tako da je jasno koliko im znači. Stoga, do veljače će se dogoditi brojne stvari, a nekako se čini da bi ipak najviše mogao izgubiti City, kojem je baš odlično krenulo u posljednje vrijeme.

>> Pogledajte koji nogometaši će najviše nedostajati engleskim klubovima na Goal.com

>> Yaya Toure uspio što niti jedan afrički nogometaš prije njega nije

Komentara 1

BL
Blender
22:42 09.01.2015.

Sad ce evropa biti prazna, samo bijelci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije