Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'FAKE NEWS'

Šuker otkrio o čemu je razgovarao s Plenkovićem, a progovorio je i o ostavkama

Šuker sastanak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/20
28.02.2017.
u 13:25

– HNS po svakoj točki primjenjuje zakon, ali ako 500 puta napišete da ga mi ne primjenjujemo, a mi ga možda jedini u Hrvatskoj primjenjujemo, onda su to, što bi gospodin Trump rekao – fake news – rekao je Šuker.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić susreli su se danas točno u 12 sati u Vladi s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom tog saveza Davorom Šukerom. Sudeći po njihovim izjavama nakon sastanka koji je trajao malo dulje od sat vremena, tema je bila predstojeća utakmica Hrvatska-Ukrajina, dok Mostov zahtjev za smjenama u HNS-u očito nije došao na dnevni red.

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić (Most) nakon sastanka kratko je potvrdio da je tema bila predstojeća utakmica s Ukrajinom.

– Koristim prigodu da pozovem sve navijače da bodre naše igrače, to je u ovom trenutku vrlo bitno – rekao je Orepić.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker pak zahvaljuje premijeru i ministru koji su saslušali ono što je za HNS bitno u predstojećim mjesecima.

– To su utakmica Hrvatska-Ukrajina, koja je vrlo važna za hrvatsku državu i hrvatski sport. Govorili smo i o Svjetskom prvenstvu, Europskom prvenstvu, Hrvatskom kupu u Varaždinu. Razgovarali smo o nogometu, bio je to jedan lijep i konstruktivan razgovor i prezadovoljan sam – rekao je Šuker i pozvao i medije da se više bave utakmicom s Ukrajinom jer su za Hrvatsku vrlo važna tri boda koja bi tada trebala osvojiti.

Nije imao komentar na Mostov zahtjev za njegovom smjenom.

– Najvažnije je da Hrvatska reprezentacija bude deveta u UEFA-inoj ljestvici i 14. na FIFA-inoj, da dobro stojimo kao savez, da se kvalificiramo za odlazak na Europsko i Svjetsko prvenstvo, da su nam to prioriteti, a što se tiče predsjednika, Skupština će odlučiti o tome. Razgovarati o ostavkama ovako je malo neprihvatljivo – objašnjava Šuker.

Upitan je i je li ga premijer pitao zašto HNS ne primjenjuje Zakon o sportu.

– HNS po svakoj točki primjenjuje zakon, ali ako 500 puta napišete da ga mi ne primjenjujemo, a mi ga možda jedini u Hrvatskoj primjenjujemo, onda su to, što bi gospodin Trump rekao – fake news. Želimo cjelovit Zakon o sportu, za sve sportove i sportaše – zaključio je Šuker.

>> Most: Tražimo prestanak farse i neopozive ostavke vodećih ljudi HNS-a!

Komentara 44

AD
admin2
13:47 28.02.2017.

Cijeli svijet zna za Hrvatsku kroz nogomet, Šukera a ne Bulja i sličnih bezveznnjaka. Hrvatski nogometaši i nogomet su ponos Hrvata a za ostale me zaboli glava.

MI
Miilekubura
13:41 28.02.2017.

Ćuprijaši, Jovanovići, Stevanovići, Pavasovići maknite ruke s hrvatskog nogometa. Što sad smišljate kako će te Hrvatsku osramotiti u svijetu, ajde nešto pametno smislite.

TO
Torcidas
13:37 28.02.2017.

Orijuna bi htjela preuzeti i uništiti hrvatski nogomet, e drugovi ovaj puta ne bu išlo. Lijepo je rekao predsjednik o ljudima koji vode nogomet, košarku, vaterpopolo... Bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije