Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Philipp Lahm se odlučio oprostiti od njemačke reprezentacije!

lahm
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.07.2014.
u 11:22

Na izborniku Joachimu Loewu je da pronađe što prije nekoga tko bi mogao barem donekle zamijeniti ovog sjajnog igrača.

Philipp Lahm se odlučio na potez koji će rastužiti brojne navijače njemačke nogometne reprezentacije - oprostio se od igranja za nacionalnu vrstu!

Za njemačku reprezentaciju odigrao je 113 utakmica i zabio pet golova. Četvrti je kapetan elfa koji je podigao pehar namijenjen svjetskom prvaku nakon Fritza Waltera 1954., Franza Beckenbauera 1974. te Lothar Matthäusa 1990.

Odlučio je da će u budućnosti igrati samo za Bayern, s kojim ga ugovor veže do 2018. godine. A na izborniku Joachimu Loewu je da pronađe što prije nekoga tko bi mogao barem donekle zamijeniti ovog sjajnog igrača.

>> UEFA bira najboljeg igrača Europe, Hrvati izostavljeni s popisa

Komentara 5

EB
eustahije_brzić
13:18 18.07.2014.

Ništa iz svlačionice Lahm ??? Nešto pikantno, izbornik te nije volio, tjerao vas je da trčite i to??? Ah da ti si ipak Nijemac, red, rad i disciplina i naravno rezultat toga naslov. Pomiješao te s nekim jadnicima....

Avatar abraham73
abraham73
16:37 18.07.2014.

jesu ruzni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije