Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Pogba dolazi u PSG, ali samo ako bi bio plaćeniji nego Ibrahimović

Paul Pogba
20.05.2015.
u 15:41

Problem bi za PSG mogao biti Financijski Fair Play (FFP) koji je Uefa počela provoditi od 2011.

Transfer Paula Pogbe iz Juventusa u neki od najbogatijih svjetskih klubova nakon ove sezone jedna je od najaktualnijih nogometnih tema. Pritom se teško koji klub može mjeriti s financijskom moći PSG-a, a prvaci Francuske odavno su pokazali zanimanje za 22-godišnjeg veznjaka koji već sad spada među najbolje na svijetu.

Ipak, problem bi za PSG mogao biti Financijski Fair Play (FFP) koji je Uefa počela provoditi od 2011., a momčad iz francuske prijestolnice već je bila kažnjena zbog razlike u utrošenom novcu u odnosu na ostvarene prihode.

No, katarski vlasnici teško će odustati od Pogbe za kojeg bi Juventusu eventualni kupac trebao uplatiti, nagađa se, čak 80 milijuna eura. Pritom, zanimljive informacije stižu o financijskim zahtjevima veznjaka. Naime, među pariškim novinarima kolaju informacije kako Pogba i njegovi zastupnici, koji sada u Juventusu zarađuje godišnje između četiri ili pet milijuna eura, traže trostruko veći iznos.

To bi značilo da bi Pogba, odluči li se za dolazak u PSG, mogao imati primanja veća od 12 milijuna eura, koliko ima najbolji igrač Parižana Zlatan Ibrahimović, uvjerljivo najplaćeniji igrač u klubu. Dakako, ukoliko do transfera dođe, bit će zanimljivo vidjeti i što na sve kaže UEFA sa svojim FFP-om...

>> Paul Pogba bio je odbačen u Engleskoj, kao i svi ovi mladići

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije