Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Pašalić zabio gol i spasio Milan od poraza

Mario Pašalić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.04.2017.
u 17:12

Milan je poraza spasio hrvatski nogometaš Mario Pašalić koji je u 41. minuti zabio nakon asistencije Carlosa Bacce. Bio mu je ovo treći gol u sezoni.

U 30. kolu talijanskog prvenstva Pescara i Milan odigrali su bez pobjednika, završilo je 1:1.

Domaćin je poveo već u 12. minuti, ali za taj su pogodak zaslužni gostujući nogometaši. Paletta je vraćao loptu svom vrataru, i to tešku loptu koja je išla unutar okvira, a onda se i Donnarumma nadovezao lošom reakcijom, promašio loptu i pogledom je ispratio kako putuje u mrežu.

Milan je poraza spasio hrvatski nogometaš Mario Pašalić koji je u 41. minuti zabio nakon asistencije Carlosa Bacce. Bio mu je ovo treći gol u sezoni.

>>Perica zabio gol u remiju s Torinom, Balić na klupi

Fiorentina je s trojicom hrvatskih igrača u početnom sastavu svladala Bolognu s 1:0. Milan Badelj i Hrvoje Milić odigrali su svih 90 minuta, dok je Nikola Kalinić pod poluvremenom ostao u svlačionici, a umjesto njega je ušao Babacar koji je u 51. minuti zabio pogodak odluke.

Italija, 30. kolo

Rezultati: Torino - Udinese 2:2, Chievo - Crotone 1:2, Fiorentina - Bologna 1:0, Genoa - Atalanta 0:5, Palermo - Cagliari 1:3, Pescara - Milan 1:1.

Komentara 9

ST
stipestipe75
20:26 02.04.2017.

BRKO VELI Samo Je plivaric nedodirljiv u repki.

LU
lukivoda
20:34 02.04.2017.

Sad se vidi da je to igrač za velike utakmice jer zabit gol protiv ovakvog grandioznog protivnika mogu samo vanserijski igrači!!!!!!

JO
josip
18:29 02.04.2017.

gledas li brko? jel te bar malo sram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije