Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj nogometa

Papa Franjo dobio hrvatski šal, a Brazilku upitao: Tko je bolji, Diego ili Pele?

Papa Franjo
Foto: IPA/PIXSELL
13.08.2015.
u 10:00

"Pele!" odgovorila je spremno i prasnula u smijeh zajedno s papom, velikim ljubiteljem nogometa, te mu skočila u zagrljaj.

Papa Franjo na redovnoj je audijenciji blagoslovio nedavno vjenčane parove, a jedan od njih poklonio mu je šal hrvatske reprezentacije. Poklon je obradovao papu koji već ima dres Vatrenih koji mu je u svibnju poklonila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

A na nedavnom susretu s mladima papa Franjo opet je pokazao koliko voli nogomet. Mladu brazilsku vjernicu papa je pitao:

"Ti si iz Brazila?"

Nakon potvrdnog odgovora, papa je rekao:

"Imam pitanje za tebe: Tko je bolji, Maradona ili Pele?"

Brazilka je, naravno, izabrala svog zemljaka.

"Pele!" odgovorila je spremno i prasnula u smijeh zajedno s papom, velikim ljubiteljem nogometa, te mu skočila u zagrljaj.

>> 'Neka nogomet ne bude izložba rasizma i pohlepe'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije